Mennyire van kereslet Budapest belvárosi vagy közelében albérletekre?
Van, de lent vannak az árak.
100 000 Ft most a lélektani határ az 1-1,5 szobás lakásoknál.
Az előnyöket, plusz szolgáltatásokat (magasemeleti, utcai, liftes, bútorozott, gépesített, felújított, előfizetések) nem fizetik meg eléggé.
Érdemes 1 főnek kiadni akkor már, úgy kicsi az amortizáció.
4: Szia, mi nyáron hirdettünk 2 hónapig júniustól augusztusig, és CSAK 100 000 alatt keltek el abban a 2 hónapban a kiadó lakások, az első hónapban az egyetlen komoly érdeklődőnk az V. ker-be ment el dunához közelebb OLCSÓBBAN, mint a mienk.
Nekünk az Astoriánál van 100-ért kiadva magasemeleti, liftes, utcai, felújított most.
A hirdetési és a kiadási ár közt nagy különbségek vannak.
Most ha olvasod a kereső hirdetéseket, most se nagyon van 100 fölött fizetőképes kereslet.
Tavaly júniusban azt mondták, 80 fölött ne is reménykedjünk, akkor feleződtek meg az árak, most kezdenek visszafele kapaszkodni.
4: "kerestem lakast"
NEM a hirdetési árakról van szó!
Hanem amennyiért TÉNYLEGESEN ki van adva!
Mi is 150-200 közt gondolkodtunk, de NEM VOLT rá kereslet!!
Ha komolyan gondolod ennyiért, akkor ha elmegy a bérlőnk, jöhetsz hozzánk.:)
4: Azt is elmondom, hoyg talán 2 napig lehetet az ingatlan-com-on, tehát lehet, pont nem nézted.
120-ért volt fenn, de annyiért 2 főnek is kiadtuk volna.
A zöme nem kerül ki hirdetési oldalakra, főleg FB-on kel el, közvetítővel, szájról szájra ajánlva annyiért, amennyit ADNAK érte.
Hirdethetnénk most is, de BEVÉTEL kellett, semmivel nem lennénk előbbre 130-ért még most is hirdetve, álmodozva, miközben azóta pedig már fél milliót adtak nekünk.
4: Ez a mostani kínálatnak csak a krémje csak egyetlen hirdetési portálon.... ezeket 1 főnek simán odaadják 100-ért vagy az alatt.
4-es vagyok, koszi, nekem mar nem aktualis az albi, nem Budapesten ugyan, de nemreg sikerult sajatot venni.
Biztos en voltam a balek, de nekem nem szokasom alkudozni a berleti dijbol :D
Plusz nem tudom, annyira nem ezt latom, amit ti mondtok, az elozo albimat 120ert bereltem, a tulaj mondta, amikor atadtam a lakast, hogy utanam kiadta 145ert valakinek, 1 het alatt. Es ismeroseim se berelnek olcson. De akkor lehet, hogy csak mi basztuk el es nem alkudoztunk, ez a problema, passz. Hala az egnek kiestem vegre ebbol a korbol, 8 ev utan.
9: Vagy mikor vettétek ki?
2020 tavaszán feleződtek le az árak.
2019-ben volt ott, ahol mondod, a mienk 150-200 közt lehetett volna reális.
Aki annyiért kivette, annak nem csökkent menet közben se, csak ha elvesztette a munkáját és régi jó bérlő volt..:)
Gratulálok a lakáshoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!