Jövőre érettségizem, utána egyetem (BMEre szeretnék). Barátnőmmel közös albérletet tervezünk Pesten a belvárosban. Úgy átlagban rezsivel mennyire jönne ki havi szinten?
Attol fugg. A parom egy 36nm-s garzonert osszesen 60-65ezret fizet, 6.ker Podmaniczky utcatol 2 percre lakik (Nyugatitol 5-8perc seta). Egy masik ismeros 70 tajan fizet, 6.ker szinten, igazabol nagyon valtozo, a belvaros nem valami olcso, de a rezsi persze rajtatok is mulik, ha sporoltok, szerintem a teli honapokban is ki lehet jonni nagyon max. 60-70-bol.
De en tenyleg csak az alapjan tudok kommentelni, amit ismerosoknel latok, az fb-s lakasos csoportokban egy belvarosi garzon olyan 45-55ezer+rezsi tajan van.
Lehet találni kettőtöknek szobát 50 ezerért rezsivel relativ konnyen, ha pl nem zavar h a másik szobában lakik még valaki, vagy valakik.
Ha azt szeretnétek hogy ketten legyetek, akkor 50ért kicsit nehezebb, de nem lehetetlen. Ajánlanám a belvárostól kicsit távolabb lévő lakásokat (kb 20-30 percre a belvárostól), ott már könnyebb találni olcsón, de szerintem inkább számítsatok 30-40ezer/fő ha csak ketten akartok lenni a belvárosban
köszi eddig mindenkinek:)
#4 nem hiszem hogy 1 év mulva még meglesz de nagyon rendes vagy, köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!