Ez a lakás mennyiért lehet kiadható?
#20: "panellakás 4 db van fenn, nem pedig egy sem. Mind a négy 50-60 m2 között"
Pórbáld már meg értelmezni amit írtam: "És ebből mennyi a panel? Segítek, egy sem. Gödöllőn (az ingatlan.com-ot néztem) egyetlen egy 50 nm alatti panel lakás sem kiadó."
Ha még ez az alapszintű szövegértés sem megy, akkor itt fejezzük be, mert így felesleges bármit írni neked...
Egy ekkora lakás 1 embernek jó, vagy egy párnak. Nos én hasonlót, csak nem panelt bérlek 100-ért Bp belvárosában. Az egyik barátom a Duna parttól, a belvárosban 110-ért bérel nagyobbat, mint a te paneled (mondjuk ezt jól kifogta). A másik 3 hálószobásat bérel Budán 150-ért.
Gödöllőn egy pici panelnél, ha minden TÉNYLEG jó állapotú, szinte vatta új, akkor 100 körül meghirdethető. Aztán ha nincs jelentkező, akkor lehet szépen lefele menni, szerintem egyátlagos 80-90 körül kiadható esetleg.
Itt egyedül csak te bunkózol és trágárkodsz:
"Nem az hogy nem értek hozzá kis retard, hanem lakásvásárlásban vagyok és minden opciót mérlegelek."
az a baj, hogy annyira kretén vagy hogy simán lerí a stílusodról, hogy még mindig az első oldalról vergődő nyomi vagy.
Igen, van 37 találat Gödöllőn (kizárólag 40m2 max van feltételként megadva), ami közül egyetlen egy sincs 100 alatt meghirdetve. Tehát nincs konkrétan egyetlen darab hirdetés sem 100 alatt, ami nem szoba...
Ezek szerint tehát a piacon lévő szinte összes hirdető annyira hülye, hogy még nem jöttek rá, hogy a te okos felisnerésed az igaz, miszerint Gödöllőn az árak 80 körül mozognak...
Lóf*az van neked kiadva nem műemlék védelmi lakás kisk*sög, menj és tengődj meg álmodozz tovább a minimalbéredből, hogy egyszer lakást veszel :D."
Senki más nem bunkózott, vagyunk legalább 8-an válaszolók itt.
Valami baj van a készülékedben, ha a saját szavaidat látod elfogadhatónak és a tisztelettel beszélőkét látod bunkónak. És és föld van a többiek és a te beszéded között.
De annyira tisztában vagy vele, hogy ki is csillagoztad, hiszen a rendszer nem engedte át a szavaidat.
A többiekét átengedte.
27: A 43 nm-eseket?
Mert gondolom, nem csak 43 nm-es lakás van a házban, hanem pl. 100 nm-es, 4 szobás is.
Az sem mindegy, hány fő. Egy fő ingázónak olcsóbb, mint 3 fő állandóan ottlakónak, kb. kétszeres a szorzó nálam a két eset között ugyanarra a lakásra, mert más az amortizáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!