Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez a lakás mennyiért lehet...

Ez a lakás mennyiért lehet kiadható?

Figyelt kérdés
Panel, 5-ik emelet, Gödöllő, központ. Fogyasztás havi 20-ból kijön mindennel együtt (közös költség: 6500). Teljesen felújított, különynyíló szobák, nappali és egy kisebb szoba + konyha étkezővel, a lakás 43 m2. Két lift van, amik viszont elég kicsik. De a lakóközösség, környezet minden rendben van. Jó fekvésű, világos lakás.

2021. okt. 9. 16:14
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
63%
80 ezer, nagyon maximum 100.
2021. okt. 9. 16:18
 2/36 A kérdező kommentje:
1 ennyiért szobát szokták kiadni, 80-ért.
2021. okt. 9. 16:21
 3/36 anonim ***** válasza:
50%
60 000 forint. Mennek le az árak.
2021. okt. 9. 16:29
 4/36 anonim ***** válasza:
91%

Ha ennyire értesz hozzá, minek kérdezed???

Egyébként nem, nem szoktak ennyiért szobát kiadni. A fővárosban igen, de Gödöllőn nem (ott egyébként ártól függetlenül nem túl jellemző a szobabérlés).

A tiednél nagyobb (+10-15 nm, ami nagyon nem mindegy), szintén jó helyen lévő, szintén felújított, szintén liftes panelházban található, klimatizált, erkélyes, szintén 2 különnyíló szobás lakást lehet bérelni 120-130 ezer körül. Akkor szerinted mennyi lenne a tied?

2021. okt. 9. 16:30
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

"Nem az hogy nem értek hozzá kis retard, hanem lakásvásárlásban vagyok és minden opciót mérlegelek."

Akkor miért fikázod le az én becslésemet? Vagy értesz hozzá és tudod mennyit ér (akkor minek kérdezed?) vagy nem értesz hozzá, nem tudod menynit ér (akkor meg miből gondolod hogy nem jó amit írtam?)

De legyen, akkor kérdezem ismét (és most kérlek ne kitérő választ adj és személyeskedj, hanem érdemben reagálj):

Ha egy, a tiednél majd' harmadával nagyobb, hasonlóan felújított és liftes panelban található, ráadásul klímás és erkélyes (mivel külön nem írtad, feltételeztem hogy a tied nem az) lakást ki lehet venni 120-ért (most néztem emg, tényleg ennyi) akkor szerinted menynit ér a tied? Várom az érdemi választ.

2021. okt. 9. 17:03
 6/36 A kérdező kommentje:

Itt az érdemi válasz arról, hogy szóba nincs, meg hogy mennyi. 80-ért, ahogy én is mondtam:

[link]

2021. okt. 9. 17:15
 7/36 A kérdező kommentje:

Illetve 40 M2 körül egyetlen lakás nincs kiadó 100 alatt. Leginkább 100-130 között mozognak. Keress rá.

Az enyém, ami meg még nem az enyém teljesen felújított lenne, burkolt, festett, minden megvan.

Tisztában vagyok vele hogy aranyat nem ér de enyhén szólva hülyék vagytok amiket írtatok, különösen a 60-as retardált.

2021. okt. 9. 17:18
 8/36 A kérdező kommentje:

Egyébként az enyém is klímás, csak azt kihagytam. Erkély nincs ja, húha...

[link]

Itt van a kínálat, lehet mutatni, 43 m2 alatt hol látsz 100 alatt lévő albérletet.

2021. okt. 9. 17:23
 9/36 anonim ***** válasza:
88%
A kérdésre megint nem válaszoltál...
2021. okt. 9. 17:26
 10/36 anonim ***** válasza:
81%
Ne vitatkozzatok a kérdezővel, és ne is irigykedjetek rá. Keményen megdolgozott azért amije van. Napi 10-15 kuncsaft hosszú éveken keresztül nem semmi. És nem ám a jóképű macsók, épp ellenkezőleg. Lehet utána csinálni.
2021. okt. 9. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!