Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Fiúk aki kolis tud nekem pár...

Fiúk aki kolis tud nekem pár szabalyra válaszolni? (többi lent)

Figyelt kérdés

1. Koliba milyen szobák vannak hány fős?

2. Szobákhoz tartozik külön külön fürdőszoba és WC vagy egy nagy közös van? Ha közös látjátok egymást zuhany közben?

3.szobakban mibe lehet aludni? Lehet bokszerbe aludni?

Folyasora bokszerbe lehet kimenni pl mikor wcre kell menni?

3.szobakban aludni akár meztelen is lehet?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2021. okt. 3. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Középsuli vagy egyetemi?
2021. okt. 3. 20:25
 2/12 A kérdező kommentje:
Kozepsuli
2021. okt. 3. 20:59
 3/12 anonim válasza:
94%

#1 Általában 4.

#2 Ezt kollégium válogatja, nálunk saját tusoló volt, de közös WC.

#3 Boxerban lehet lenni, meztelenül nem hiszem. De ha a szobatársat nem zavarja, és csak alvás van, akkor sztem oké.

2021. okt. 3. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Kolija válogatja, attól is függ mikor épült/mikor lett felújítva. A 3-4 ágyastól a 6-8 ágyasig minden elképzelhető (bár utóbbi már ritka). WC, zuhanyzó - szintén kolija válogatja. A többségben már bent van a szobában, de jónéhány hely van még ahol a folyosó végén. Utóbbi nem egyszemélyes. Abban alszol amiben jólesik csak ne mutogasd direktben magad a többieknek.
2021. okt. 3. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Hát ja kb elmondtak mindent! Lehetsz meztelenül csak kérdezd meg a többieket hogy nem zavarja e őket!
2021. okt. 3. 22:17
 6/12 anonim válasza:
91%
Nálunk 4 és 6 ágyas szobák voltak középsuliban, zuhanyzó, WC szintenként közös, de persze a kettő külön helyiségben volt. Ha meg valamelyik szinten valahol probléma volt, akkor meg tömörülés volt. Aludni volt aki pizsamában aludt, volt aki boxeralsóban. A folyosón pedig volt aki megjelent boxerban, volt aki teljesen felöltözve, a zuhanyzóba volt aki dereka köré tekert törölközővel ment, de volt aki nem takargatta magát egyáltalán és teljesen meztelenül ment végig a folyosón...
2021. okt. 4. 17:09
 7/12 A kérdező kommentje:
6# meztelen?
2021. okt. 4. 18:24
 8/12 anonim válasza:
100%
#6 vagyok, igen, úgy ment végig a folyosón. Aludni nem tudom hogy aludhatott, nem volt a szobatársam
2021. okt. 4. 18:38
 9/12 A kérdező kommentje:
8# mekkora volt neki?
2021. okt. 4. 18:40
 10/12 anonim válasza:
100%

9#

Biztos a koli szabályokra voltál kíváncsi!😂😂

2021. okt. 5. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!