Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex pasik, akik inkább a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex pasik, akik inkább a fiúkhoz vonzódtok, válaszolnátok pár kérdésre?

Figyelt kérdés

Ritka, hogy megkívántok egy nőt vagy azért gyakoribb?

Tesztek ilyenkor a nő felé kisebb jelzéseket? Ha igen, mik azok?

2021. jan. 2. 10:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább csak azt a lányt kívánom meg, akibe szerelmes lettem. Testileg a fiúk jobban izgatnak, ott nem kell hozzá szerelem.
2021. jan. 2. 10:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A pasikba az a jó hogy nem kell fűzni őket. Felmész az oldalra, megírod mit akarsz és még aznapra találsz. Csajokat meg fűzni, stb kell. Pedig ugyanúgy csak dugni akarsz velük. Szerintem ez fontos eltérés.
2021. jan. 2. 12:24
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Az lenne a legfontosabb eltérés szerintem, ha végre emberként tekintenétek mindkét nemre. A pasikba az a jó? Micsoda? Az, hogy a lelki frusztált homárok 90%-a annyira depihuszár, hogy csak baszásban talál örömöt? Szerintem k*rva gáz. :D Inkább szakemberhez kéne járni és kikezelni a lelki traumákat. Többé nem baszáson járna az eszetek.
2021. jan. 2. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!