Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális férfiak válaszolná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális férfiak válaszolnátok?

Figyelt kérdés
A biszex férfiak férfival a szexet csak orális módon csinálják? Vagy ha valakit izgat az is és szereti is ha a másik férfi análisan ujjazza, és vonza az anális szex is de csak kapni akarja, az homokos vagy biszex?
2021. febr. 4. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ki mire vágyik, hogy szereti... van olyan biszex pasi aki még ennél is tovább megy strapont, meg izé... na anális szexet is akar passzív szerepben.

Nem ettől leszel biszex v. meleg (v. heteró). Hanem attól hogy melyik nemhez vonzódsz szexuálisan. Ha csak nőhöz akkor értelemszerűen hetero. Ha csak pasihoz akkor meleg - de abból is lehetsz uni, passzív, aktív meg ezerféle.

Ha mindkettőhöz akkor meg biszex - az már tökmindegy hogy passzív anál szerepet vagy "csak" közös maszturbációt akar más férfivel.

2021. febr. 4. 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Biszex ha nőkhöz is és férfiakhoz is vonzódik. Az hogy mi tartozik ebbe, az mindegy
2021. febr. 4. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy mit szeretsz szexuálisan nem függ attól hogy mi az orientációd. Akkor vagy biszex ha férfiak és nők iránt is érzel vonzalmat. Az mindegy hogy azt szeretnéd h megrakjanak vagy te szeretnél valakit.. az mar csak szexuális szerep. 21/bi f
2021. febr. 4. 18:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Análisan nem akarom adni, csak kapni. Ha nővel vagyok utána undort érzek és bűntudatot de leginkább szégyent és bűntudatot. Olyasmi van bennem hogy mit tettem? Ez az érzés nővel való szex után azonnal jelentkezik. Mintha megbánnám a szexet de nem tudom miért.
2021. febr. 4. 18:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Bi vagyok, pasival passzív, azaz szeretem, ha dugnak. Amúgy ez egyénfüggő, hogy ki mire vágyik.
2021. febr. 4. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én bi vagyok és vonz az anális szex passzívként.

23/F

2021. febr. 5. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Bi vagyok, és kizárólag aktív minden téren.

De nem durva,nem erőszakos.

2021. febr. 5. 18:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
En a kolcsonos hokit es oralt szeretem es ha nyalnak mert full csupasz a lukam meg mindenem hozza. Ha hasonlo fiatal es vekony alacsony en is nyalnam es a kolcsonos dugasba is bennne lennek
2021. febr. 6. 20:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Bi uni vagyok erősebb passzív hajlammal. Szeretem, ha a másik a farkával kényeztet, de fordítva is benne vagyok mindenben. Ha nővel vagyok akkor őt szeretem irányítani.
2021. febr. 7. 09:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyok. Orál anál oda vissza működik. Nőkkel is. Nincs ellenemre, ha az ánnuszom is belevesszük a játékba.

42 bif

2021. febr. 7. 17:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!