Lakótárssal, vagy anélkül laknátok inkább? Miért?
Az én esetem nagyon röviden, lényegében: ha hazamegyek munkából, ne dirigáljon, ne adjon ki nekem feladatot senki, hogy mit kell takarítani, felmosni. Jelenleg van egy 50 éves néni, a lakótársam aki kiadta nekem, hogy most a héten én fogom takarítani a WC-t, fürdőszobát, konyhát, folyosót és a mosogató mindig legyen üresen. Érthető, hogy mindenki vegye ki a részét a melóból, viszont én aligha vagyok az albérletben, mert a barátnőm másik városban lakik, általában náluk vagyok. Ha nem náluk vagyok, akkor rokonoknál, vagy munkában, olykor túlórában.
Így eléggé nehézkes ott takarítani, ha ott se vagyok kvázi. Ráadásul én egy 10-essel magasabb bérleti díjat is fizetek, hogy ha úgy adódik akkor nagy ritkán tudjak vendéget fogadni. Mert én úgy mentem oda, hogy a főbérlő megengedte, hogy fogadjak vendéget. Aztán a lakótársamnak mondta, hogy a főbérlő nevében dobja ki (ilyen nem történt szerencsére). Kamerát kellett tennem ráadásul a szobámba.
Szóval ti inkább egyedül vagytok albérletben drágábban, és teljesen magatokra tudjátok bízni a házimunkát, vagy lakótárssal, akihez alkalmazkodni kell akkor is, ha ott se vagytok szinte? Költözni még nem tudok.
En csak akkor laknek lakotarssal ha nem lenne hazam, szingli lennek es a lakotars egy szexi 20 eves kiehezett csaj lenne :D
Keress jobb allast es vegyel ki egy lakast egyedul. Vagy ami meg jobb, vegyel fel hitelt es vasarolj egy lakast
Egyszerűen rossz volt másokkal együtt élni. Nem volt semmi egyszeri határozott konfliktus, mégis az agyamra ment. Én már aludtam volna mikor valaki még telefonált vagy zuhanyzott, vagy pedig még aludtam volna mikor más már készülődött hajnalban és zörgött. Sok ember után volt pakolnivaló és takarítanivaló. Állandó volt a jövés-menés, alapzaj. Pedig amúgy nem voltak ilyen retkes partiarcok, szóval itt nem kell semmi rendkívülire gondolni, csak simán ezt elviselni éveken át konstans... sok volt.
Meg én introvertált vagyok, nem szerettem hogy még "hazaérkezés" után is idegenekkel kell beszélgetnem, "jópofiznom", egyáltalán nem tudtam otthon érezni magam.
11-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!