Lakótárssal, vagy anélkül laknátok inkább? Miért?
Az én esetem nagyon röviden, lényegében: ha hazamegyek munkából, ne dirigáljon, ne adjon ki nekem feladatot senki, hogy mit kell takarítani, felmosni. Jelenleg van egy 50 éves néni, a lakótársam aki kiadta nekem, hogy most a héten én fogom takarítani a WC-t, fürdőszobát, konyhát, folyosót és a mosogató mindig legyen üresen. Érthető, hogy mindenki vegye ki a részét a melóból, viszont én aligha vagyok az albérletben, mert a barátnőm másik városban lakik, általában náluk vagyok. Ha nem náluk vagyok, akkor rokonoknál, vagy munkában, olykor túlórában.
Így eléggé nehézkes ott takarítani, ha ott se vagyok kvázi. Ráadásul én egy 10-essel magasabb bérleti díjat is fizetek, hogy ha úgy adódik akkor nagy ritkán tudjak vendéget fogadni. Mert én úgy mentem oda, hogy a főbérlő megengedte, hogy fogadjak vendéget. Aztán a lakótársamnak mondta, hogy a főbérlő nevében dobja ki (ilyen nem történt szerencsére). Kamerát kellett tennem ráadásul a szobámba.
Szóval ti inkább egyedül vagytok albérletben drágábban, és teljesen magatokra tudjátok bízni a házimunkát, vagy lakótárssal, akihez alkalmazkodni kell akkor is, ha ott se vagytok szinte? Költözni még nem tudok.
Nekem az előző lakótársam felvágta az ereit a lakásban. Azóta soha többet, azt is elég volt feldolgozni.
(Tudom, hogy ez nem gyakori, csak megviselt és le kellett írnom.)
Kedves kérdező, őszintén hogy a pöcsömben tudtál egy ilyen szar albérletet kiválasztani? Őszintén érdekelne a története.
28/F
(Amúgy a lakótárssal lakók 90%-a anyagi okok miatt lakik lakótárssal, szóval ez a kérdés értelmetlen, mert ezt a legtöbb ember nem választja, hanem rá van kényszerítve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!