Ha munkám lesz és 6ra kellesz majd munkába mennem
szóljak a lakótársamnak hogy ne 11 után menjen fürödni
mert hamar kelek es aludnek?(szinte mellettem van a
furdoszoba) Hogy mondjam ezt nem bántóan? Remélem érteni
fogja mert ha nem elég ideges leszek
Figyelt kérdés
Pedig volt rola szo h majd mikor ki menjen furodni. Bar meg nincs munkam igy nem zavar de ja jolenne kompromisszumot kotni. Csak hát testvérpár van elvannak nemis szolnak hozzam egesznap nem latni oket
28-as,ha hajnalban kelek,akkor halkan smink ruha es nem bebaszva az ajtot elmegyek. Lehet normalisan,a masikra figyelve is kozlekedni,nem csak fa klumpaban... En mindig odafigyelek masokra,itthon is ha alszik vki,éjszaka sem zajongok,bulizok soha,gyerekek es esti muszakosok vannak,senkinek nem hianyzik a hangoskodas. Se ejjel,se nappal.
2021. szept. 7. 14:26
32/38 anonim válasza:
Társasházban lakom, a fürdőszobai csobogást maximum akkor hallom, ha én magam is a fürdőben ülök...
Az ágyunk olyan falon van, ahol a szomszédnak fürdője van a túloldalon, maximum halvány sziszegés van a falban, ha nagyon figyelek. Igazából fel se tűnik.
Egy vénasszony van, aki azt hallgatja késő este, hogy melyik szomszéd mikor fürdik, de neki meg ez a hobbija, imád kötözködni...
2021. szept. 7. 14:30
33/38 anonim válasza:
Fiatal vagyok de koszi,😅 nalunk minden behallatszik lakason belul,a szomszedot en sem hallom felul alul, ha furdik. Ha reggel a ferjem kavet foz,a gepre fent van az egesz csalad,konyha etkezobol nyilnak a szobak,ez van.
2021. szept. 7. 14:34
34/38 anonim válasza:
31: én ébredéskor használom a WC-t is, folyatom a vizet is. Ha felébred rá bárki, hát felébred. Feltételezem, hogy a kérdező is így van ezzel. Most mondjuk azt, hogy micsoda paraszt, amiért nem egy szimpla pizsicsere után oson ki a lakásból hajnali ötkor? Akár lakótárs, akár családtag - ha iskolába, munkahelyre megy valaki, az ezzel járó zajokat tűrni kell.
Ha ezt valaki nem tudja elviselni, akkor nem kell társbérletben lakni.
Ennyi.
2021. szept. 7. 14:39
35/38 anonim válasza:
33, Ja értem, nálatok szar a lakás elrendezése, ezért gyökerezel le idegen embereket, amiért a saját otthonukban normálisan élnek. Logikus.
2021. szept. 7. 14:39
36/38 anonim válasza:
#27 Igen ezért tart itt az ország, mert az emberek éjfélkor mernek fürdeni azután hogy egy rakás pénzt kipengetnek minden hónapban. Pontosan. Nem tudom milyen moslék helyen laksz, én laktam már panelba, társasházba, szomszéd fürdését sehol nem hallottam soha, a sajátunkét se mert 2 ajtóra van tőlem.
2021. szept. 7. 16:48
37/38 anonim válasza:
#31: Csakhogy a lakótárs is ugyanúgy fizeti az albérletet, joga van a normális, saját tempójú álethez. Nem zenét bömböltet, bulit tart, csak zuhanyozik. Aki nem bírja elviselni a mindennapi élettel kapcsolatos zajokat, béreljen külön lakást.
2021. szept. 7. 17:02
38/38 anonim válasza:
120 ft egy fuldugo. Szivacsbol.
Rendezzunk itt gyujtest szamodra ra ? Vagy egyedul is meg tudod venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!