Ha munkám lesz és 6ra kellesz majd munkába mennem szóljak a lakótársamnak hogy ne 11 után menjen fürödni mert hamar kelek es aludnek?(szinte mellettem van a furdoszoba) Hogy mondjam ezt nem bántóan? Remélem érteni fogja mert ha nem elég ideges leszek
“ Jobb helyen a szomszedok is siman felmennek ezert..”
Jobb helyen nem papírból vannak a falak.
Megbeszelheted vele, en peldaul siman belemennek, ha normalis lakotarsam van,de ha nemet mond, akkor se ertem, hogy milyen jogon lennel ezert ideges.
Nyilvanvaloan ha o meg arra kerne, hogy ne keszulodj reggel 4kor, mert felkelted, akkor ketlem, hogy ez neked jo lenne :)
18as ,egy lakasban elnek,hogy a francba ne lenne hozza koze,mindkettonek alkalmazkodni kell.
19-es,jo nagy gyoker vagy ejfelkor furdeni,ha tarsashazba laksz. Mindenki azt hallgatja nagy esellyel. Es ejszaka nem huzunk le wc t,igen,nalunk felebrednek ra a gyerekek,Scajcban ugy tudom ejszaka tarsashazban tilos is. Ezert tart itt ez az orszag meg a tarsadalom,onzo bunkok orszaga ez.
Nem a 19-es vagyok, de 27-es, ezt te se gondolod komolyan, nincsenek szavak arra, amit irtal. Azert vagyok onzo, mert elni szeretnem a sajat eletem a sajat lakasomban?
Ha ejjel erek haza a munkabol, ahol megizzadok es koszos vagyok, nem fogok maskor furdeni. Az, meg hogy a wc-t ne huzzam le, egyenesen nevetseges. Es ha nem pisilnem kell? Ott legyen reggelig? Ezt te se gondolod komolyan. Ha a gyerekeid felebrednek ennyire, vagy valami baj van veluk es keptelenek normalisan aludni, vagy szar lakasban laktok. En is lakasban elek, annyira durvan nem hallatszodik at az, ha valaki furdik, de meg lakason belul se problema, ha a csalad wc-re jar vagy furdik este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!