Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ha munkám lesz és 6ra kellesz...

Ha munkám lesz és 6ra kellesz majd munkába mennem szóljak a lakótársamnak hogy ne 11 után menjen fürödni mert hamar kelek es aludnek?(szinte mellettem van a furdoszoba) Hogy mondjam ezt nem bántóan? Remélem érteni fogja mert ha nem elég ideges leszek

Figyelt kérdés
Pedig volt rola szo h majd mikor ki menjen furodni. Bar meg nincs munkam igy nem zavar de ja jolenne kompromisszumot kotni. Csak hát testvérpár van elvannak nemis szolnak hozzam egesznap nem latni oket
2021. szept. 6. 23:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
26%
...és megérkezett a menetrend szerinti füldugóárus is, aki valszeg sosem aludt még órákig füldugóban (spoiler: fáj)
2021. szept. 7. 04:10
 12/38 mindentudó99 ***** válasza:
45%
Ha valaki feltalálná azt a füldugót ami az ébresztő óra hangját átengedi miliárdos lehetne.
2021. szept. 7. 06:28
 13/38 anonim ***** válasza:
75%
12-es: A megoldás erre az okosóra. Rezeg, amikor szól az ébresztő, nem létezik, hogy nem kelsz rá fel. Van, amikor tényleg csak a füldugó segít :(
2021. szept. 7. 07:17
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

A probléma az, hogy megkérheted ugyan őket erre, de egyáltalán nem biztos, hogy tudják is teljesíteni. Nem életszerű korlátozni a másikat abba, hogy a saját ritmusában életét. Ő 11 után fürdik, te viszont hajnalban fogsz kelni, hogy hatra beérj. Nyilván zörögsz, tisztálkodsz te is, ő pedig nem kérhet meg arra, hogy ne tedd.

Ebben az esetben bérelj egyedül lakást és ott nem kell alkalmazkodnod senkihez.

2021. szept. 7. 09:44
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
#11: nem árulom, 3 gyerekes cigánycsalád mellett laktam egy évet és azt végig füldugóval aludtam. Szóval tudom milyen.
2021. szept. 7. 09:49
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
12, a legtöbb szilikonos olyan, hogy atenged bizonyos hangokat. Valamint ha az ágyadban van a telefon, rezgősre is állíthatod.
2021. szept. 7. 10:19
 17/38 anonim ***** válasza:
28%
Hat pedig teljesen jogos,hogy 11 kor ne csobogjon. 20 fele ha otthon van,miert nem lehet megfurdoni. En is szolnek. En 11 kor mar reges reg alszok es baromira zavarna engem is. Jobb helyen a szomszedok is siman felmennek ezert,ejjel a mosogep se mehet altalaban.
2021. szept. 7. 11:03
 18/38 anonim ***** válasza:
74%
17: Semmi közöd hozzá, hogy mikor eszik, fürdik vagy jön haza. Ha nem tudsz együttélni az általa okozott zajokkal, akkor bérelj egyedül.
2021. szept. 7. 11:10
 19/38 anonim ***** válasza:
67%

17, Kapaszkodj meg: rendszeresen éjfél körül fürdök. Nekem ez az életritmusom.

Nyolc után nem porszívózom, 9 után már a mosógépet, mosogatógépet se indítom be. Azért legalább fürdeni hadd fürödjek már akkor, amikor akarok. Vagy pisilni se kéne éjszaka, mert a wc lehúzás is vízcsobogással jár..?

2021. szept. 7. 11:20
 20/38 anonim ***** válasza:
93%
#17 Akkor teljesen jogos az is hogy addig kussban ül a szobájába és nem megy dolgozni amíg én fel nem kelek, nem?
2021. szept. 7. 11:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!