Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Megéri ez a lakás ilyen közös...

Megéri ez a lakás ilyen közös költség mellett ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 1920-as tegla építésű házban berelnek egy másfél szobás albérletet, 40nm, új nyílászárók,jól szigetelt és tényleg igényes kis lakás. A bérleti díj is megfelelő, azonban sokallom a 18000 Ft/os közös költséget, amiben sem a víz sem a fűtés nincs benne, csupán a takarítás, a lift és a szemet szállitás. Rengeteg helyen feleennyi, nem tudom, hogy így megéri-e kivenni a lakást. Köszönöm a segítségeteket!
2021. szept. 2. 01:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
8: Mert nekik az a cica idegen, és mindig is az lesz, mert nem fognak vele lakni, és a szavad pont annyit ér, mint bárki másé. Ennyi.
2021. szept. 3. 20:05
 12/12 anonim ***** válasza:
8: Nekem például lövésem sincs, mit jelent, hogy jelölgetés, azt tudom, hogy ha kiszakítja a beépített rolós szúnyoghálót mindegyik szobában, vagy kirágja a műemlékvédett ajtót, nem fedezi a kaució kétszerese sem, és azt a munkát sem akarom felvállalni, hogy szakikat keressek, árajánlatokat kérjek be emiatt, stb. Próbáltunk már ilyen ajtókat rekonstruálni, nem találtunk rá embert. Viszont a műemlékvédelmi hatóságok követelni fogják rajtunk az eredetivel egyező helyreállítást.
2021. szept. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!