Megéri ez a lakás ilyen közös költség mellett ?
Kérdés, van-e a közös költségben felújítási alap befizetés? Ha igen, akkor az a része a tulajé hivatalosan, nem a tied.
Egyébként nézd így. Megérné a lakást kivenni, ha egy tizessel több lenne a bérleti díj (de normális közösköltség)? Ha erre igent válaszolsz, akkor persze, simán. Ha viszont drágábban már nem vennéd ki a lakást, akkor nem éri meg ezzel a közös költséggel.
Sok a 140 is, mi most ekkorát az Astoriánál 100-ért adtunk ki, felújított, utcai, magasemeleti, liftes, kktg 9000.:)
Ha egyedül mész lakni, alkudni próbáljál, nem tudom, mióta keresel lakást, hogy mennyire éri meg még tovább keresni, és mennyire stimmel pont ez az igényeidhez, mert ha pont passzol, akkor sem biztos, hogy találsz olcsóbban legalább ilyen jót, de magunk miatt tudom, hogy nagy kínálat van még 100 alatt is.
Ja cicaval….. akkor ez a berleti dij meg keves is……
Gyorsan bereld ki.
Bútorozatlan lakásra sztem k. sok a 140. Még macskával is.
Mi 37 nm-en vagyunk két macskával 110-ért, jó környéken... igaz, ennek rosszabb a felosztása, csak egy szoba, de ez nem indokol ekkora eltérést. 120 max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!