11. 000ft-os közös költség mellett nem lehetne takarítót fogadni lépcsőház takarításra?
Az van hogy szintenként van 3-3-3 lakás és minden héten más takarít, de szerintem nyugodtan beleférne ebbe az árba egy takarító. Gondoltam rá hogy a lakásszövetkezetnél szóvá teszem.
Kinél hogy van?
Nálunk van éppen, de sztem tök felesleges, mert azt a minimális felmosát, egyszerűbb ha a lakók megoldják. Kevés pénzér senki sem takarít, amúgy meg egy csomót elvisz, és alig csinál valamit -mert ugye hivatalosan kell és szerződéssel, másképpen nem lehet elszámolni.
Így megmarad a pénz fontosabb dolgokra. Akárhogy nézzük, a javítási és hibaelhárítási munkák sokba kerülnek, sokszor még szakembert is alig találni.
Én átmentem a másik házba és megbeszéltem az ottani takarítóval, hogy minden 10-ik héten jöjjön és takarítsa végig a házat.
A miénk egy 10 lakásos, belvárosi, hatalmas belmagasságú 3 emeletes ház, nekem ezt még 10 hetenként sem fér bele az életembe. Kapualj, magasföldszint, lift, 3 emelet lépcsőház, 4 folyosó, ...sajnálom!
10 hetente fizetek 4ezret és minden rendben van.
Már mások is környékezik a "takarítómat", mert mindenki felfogta, hogy olcsóbb mint szabit venni ki, vagy hétvégén kúszni-mászni a közösben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!