Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ki mennyi rezsit fizet albéretbe?

Ki mennyi rezsit fizet albéretbe?

Figyelt kérdés
Most tervezzük a költözést a párommal és kíváncsiqk vagyunk az anyagiakra hogy kb kinek mennyi. Számlák, közösk., kaja, vérleti díj stb . Kérlek írjátok oda kinek mekkora a lakása . Örülnénk ha megosztanátok velünk .

2021. aug. 29. 19:50
 1/5 anonim válasza:
97%

Kettőnknek 30 négyzetméteres lakásban:

Kaja: 120

Rezsi: 40 (kõzõsktsg is benne van)

Bérleti díjat nem fizetünk, mert saját, de ha fizetnénk, kb 120-150 lenne az is a környék árai alapján.

2021. aug. 29. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

54 nm

Rezsi:35-45.000, ebből közös ktg 7.000. Télen a fűtés miatt több, nyáron kevesebb, kivéve az augusztusi elszámolásnál, ott még plusszban egy 20 ezret ráfizetünk.

Étel: 100 ezer/hó + cafeteria

Bérleti díj a környékünkön 115-120 ezer lenne.

2021. aug. 29. 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pest belvárosában 45 nm, bérleti díj 110 ezer, Közös költség 10, rezsi 10-15 max. Kaja részemre 60-70 havonta, páromét nem tudom fejből.
2021. aug. 30. 04:35
 4/5 anonim ***** válasza:
50 négyzetméteres lakásban élek, Pest külkerületében. A bérleti díj 125 ezer, a rezsi fogyasztástól függően általában 27 és 40 ezer között mozog (vízszámlát nézve, ha ti ketten vagytok, az én lakásomban a 40-hez lennétek közelebb). Ezen felül én fizetem a mobilszámlámat, az internetemet, ezeknek az árát szolgáltatója és csomagja válogatja. Az alapkiadásokat tekintve 200 ezerből, ha még az étkezést is rászámoljuk, 250 ezerből megvagyok (mondjuk ez nektek drágább lesz, mert egyrészt nem én vagyok a világ legbelesebb embere, másrészt nektek két emberre kell fizetni).
2021. aug. 30. 21:47
 5/5 anonim válasza:

Párommal 2 éve mentünk albérletbe. 80k albérlet + 30e Ft rezsi volt, ebben benne volt a közösköltség (alacsony volt, de meg is látszott!), fűtés (központi), villany, minimális gáz (gáztűzhely ment csak gázzal). Kettőnk ~250e kerestünk, így elvileg 110 e maradt mindenre vagy nem.

Sok tapasztalatom nincs, mert cirka 4 hónapra rá párom édesanyja elhunyt és ez elég sok dolgot vont maga után, amit minden addigi rendszert felrúgott.

2021. szept. 2. 08:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!