Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire csináltam nagy kárt...

Mennyire csináltam nagy kárt ezzel az albérletben?

Figyelt kérdés

Lefolyótisztítót beleöntöttem a konyhai mosogatóba, és nem figyeltem, a mosogató lefolyója körül is folyt a szerből, ami ott maradt, és kb. 10 percen belül szétmarta a zománcot, kicsit halvoványabb ott, kb. 15x15 cm-es részen. Nem vészes, de látszik.

1 év alatt ennyi a legnagyobb kár, amit csináltam eddig.

Nyílván ezt már nem tudják javítani, és beépített konyhabútorról van szó, de nem azok a nagyon drágák, és nem is új.

2021. aug. 13. 20:16
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2021. aug. 13. 21:34
 22/27 anonim ***** válasza:
Nincs ennek semmi baja, nem csináltál kárt!
2021. aug. 13. 21:46
 23/27 anonim ***** válasza:
57%
Domestossal vastagon dörzsöld át szivaccsal, hagyd állni kicsit aztán öblítsd le és meg fogod látni, hogy tulajdonképp retkes volt a mosogató és a lefolyó tisztító csak lehozta a koszt a lefolyó körül. Nekem is szokott ilyen lenni, lerakódik a retek a mosogatások alkalmával és hát na, én nem szoktam minden nap kisuvickolni.
2021. aug. 13. 21:49
 24/27 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Nincs itthon már Domestos és ez a lefolyótisztító is elfogyott, csak wc-tisztító van.. Az nem tudom jó lehet -e.
2021. aug. 13. 22:03
 25/27 A kérdező kommentje:

Meg is oldodott a probléma, igazatok volt!

A lefolyótiszítóban még egy nagyon kevés maradt, azzal áttöröltem körülötte és már semmi sem látszik! Köszönöm a segítséget.

2021. aug. 13. 22:21
 26/27 anonim ***** válasza:
54%

Jajj ez nem kar! Torold at 15 %-os ecettel egy mosogatoszivaccsal meg hozzakeverve mosogatoszert!!! Az egesz szep zsirmentes tiszta lesz!

Nekem is igy nezett ki,amig nem a fennt leirt modon mostam ki. Lemosas utan (a mosogatoszivacs dorzsis felevel!!) oblisd le alaposan melegvizzel !

2021. aug. 14. 00:07
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak tisztább lett.
2021. aug. 14. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!