Mennyire csináltam nagy kárt ezzel az albérletben?
Lefolyótisztítót beleöntöttem a konyhai mosogatóba, és nem figyeltem, a mosogató lefolyója körül is folyt a szerből, ami ott maradt, és kb. 10 percen belül szétmarta a zománcot, kicsit halvoványabb ott, kb. 15x15 cm-es részen. Nem vészes, de látszik.
1 év alatt ennyi a legnagyobb kár, amit csináltam eddig.
Nyílván ezt már nem tudják javítani, és beépített konyhabútorról van szó, de nem azok a nagyon drágák, és nem is új.
Szétmarta (aligha), vagy elszínezte?
Ha elszíneződött - töröld át az egész alját, hogy egyforma színű legyen. Ez nem nevezhető kárnak, de függ a tulajdonostól.
Dugaszold jól be, önts bele kevés tisztítót, egy szivaccsal töröld be az egészet hadd hasson egész éjszaka. Csukjad be az konyhaajtót.
Amint fentebb írta a 7. válaszoló - szerintem is csak kitisztult ott, ahol elszíneződött, tehát annál inkább kellene benedvesíteni az egészet. Az oldalai is sötétek, vagy felfelé haladva egyre világosabbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!