Tulajdonos ként kiadhatom-e a 40nm-es lakásomat annyiért, amennyiért akarom?
Figyelt kérdés
Nincs megszabva, hogy pl. egy Budapesten lévő ingatlan, kevésbé jó helyen, mint a 8.kerület,is kiadható ugyanannyiért, mint pl.az 5.kerülerben?
Mert szeretném kiadni a bútorozatlan lakásomat a
8.kerületben 400.000 forintért.
Azért bátorkodtam ezt az összeget kérni, mert ahogy látom a hírdetésekben, sokan egy lepusztultabb lakásért elkérnek havonta 160.000 forintot és az sem olcsó.
Úgy gondolom, hogy az én lakásom megéri a havi 400.000 forintot.
#Albérlet ár.
2021. aug. 13. 08:31
11/20 anonim válasza:
Bármennyiért hirdetheted, nincs megszabva. Legfeljebb nem lesz, aki kiveszi, ha talál olcsóbbat.
12/20 anonim válasza:
csak 80% hogy ár èrtèkben nem èri meg, 18% ennyièrt jobb környèken is talál. A maradèk 2% hoz meg sok sikert kívánok
13/20 anonim válasza:
Hirdetheted annyiért, az más kérdés hogy a kutya nem fogja kivenni.
14/20 anonim válasza:
Persze, kiadhatod. Ha lesz, aki ennyiért kiveszi. Sok sikert hozzá.
15/20 anonim válasza:
Én azt látom, hogy van egy "piaci ár" és ettől olyan nagyon nagy eltérések nincsenek. Aki teljesen normális, élhető lakást ad ki az sem tudja sokkal drágábban, viszont a felújítatlan szarokat sem adják nagyságrendekkel olcsóbban.
16/20 anonim válasza:
Évekig tarthatod ezt az árat. Talán még érdeklődőt sem találsz nemhogy bérlőt. "Álmodik a nyomor", nem ezen a Földön élsz, hanem a fellegekben.
17/20 anonim válasza:
Nem az árról kérdeztél, de teljesen szabadon állapotam meg a tulajjal 75 ezerben a Keletinél. Felújított 36nm, galéria, udvari lakás.
Elég sötét, az tény.
18/20 anonim válasza:
En ki tudnam siman adni annyiert ,ha a 8 ker megfelelo reszen van.
Lenyeg,h barmennyiert kiadhatod. Senki se szolhat bele.
19/20 anonim válasza:
Hát én erősen kétlem, hogy van az az arab olajsejk, aki 40 nm-en akarna nyomorogni.
20/20 anonim válasza:
Elviekben kiadhatod, de ha gyanúsan magas áron kiveszik, akkor a NAV ki tudja szúrni, hogy pénzt mostok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!