Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ingatlanjaitokat kiadók. Ti...

Ingatlanjaitokat kiadók. Ti azért adjátok ki a lakásotokat, házaitokat, mert szükségetek van plusz anyagi bevételre?

Figyelt kérdés

Vagyis a bérlő pénzére van szükségetek ahoz, hogy kicsivel jobban éljetek, esetleg tudjatok spórolni?

Hiszen köztudott, hogy nem olcsók az albérletek és bizony havonta a fizetésetek mellé kaptok még kb 130-180.000 forintot.

Ez azért nem rossz fizetéskiegészítési lehetőség, főleg ha feketén adjátok ki a lakást.

Bár ha adóztok is belőle azt is a bérlőn hajtjátok be, mert a bérlő az akinek kifogyhatatlan a pénztárcája a tiétekkel szemben.

Sajnos több tulajt hallok nyafogni az anyagiak miatt, mint bérlőt.

Pedig a bérlők azok, akik a kevés fizetésük ellenére ki tudják gazdálkodni a drága, albérletet, és nekik senki nem ad a kezükbe a fizetés mellé közel 200.000 forintot havonta számla nélkül.

Szóval, drága lakásotokat kiadók,ti vagytok rászorulva a bérlők pénzére.

#Bérlő pénzére van szükség.
2021. júl. 19. 05:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, a lakáskiadás szolgáltatás, amelyet igénybe vesz az, akinek szüksége van rá. Természetesen fizetni kell érte. Mi ezzel a probléma?
2021. júl. 19. 10:29
 12/24 anonim ***** válasza:
92%

Igen, jól látod a helyzetet, olyan szegények vagyunk, hogy vettünk lakást, hogy kiadhassuk és abból valahogy meg tudunk élni.

Egyébként sokféle lakáskiadó van. Van olyan, akinek van lakása mondjuk Sopronban, de elmegy dolgozni Budapestre, ott bérel egyet, a sajátját meg kiadja. Olyan is van, akinek van lakása, de egyébként nem gazdag, örököl egy másikat és azt kiadja.

Soha nem értettem azt, aki nyavajog ilyen miatt. Ha nem akarsz albérletet fizetni, akkor vegyél lakást. Beszéld meg a bankkal, hogy úgyis olyan sok pénzük van más forrásokból, ne kelljen törlesztened a felvett pénzt. Ha meg van annyi saját pénzed, akkor vegyél egy lakást és add oda valakinek ingyen használatra.

2021. júl. 19. 10:39
 13/24 anonim ***** válasza:
68%

Az ilyen kispályás f.szok soha nem mennek szállodába, panzióba, kempingbe?

És ott miért nem nyavalyognak?

És igen!

Összeraktam egy lakás önrészét, és a hitelemet TE fizeted havonta!

Most fogom ezt a második lakásommal is eljátszani és igen, az adókat is te fizeted!

Nem tetszik?

Utánozz le, vagy húzd meg magad a csatornában!

2021. júl. 19. 11:29
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

10-es!

És a szomszédod bérlésre jelentkezői honnan tudják h te mennyiért adod ki?

2021. júl. 19. 11:32
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem mindenki azért adja ki a lakását, mert szüksége van a pénzre :D Ez elég egyértelmű.

Van olyan, akinek kenyérre kell, és van olyan, aki befekteti a bérleti díjat és lakáskiadás nélkül is vígan élne mint Marci hevesen.

2021. júl. 19. 13:43
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyunk rászorulva a bérlők pénzére. Tulajdonképen meg is veheted az egyiket pillanatnyilag 35 milla az ára, két éve vettem 23-ért. Így most szidhatod az ingatlanbefektetők másik szegmensét is de hogy az árak emelkedéséről ki tehet azt nagy ívben kerülöd.
2021. júl. 19. 16:50
 17/24 anonim ***** válasza:
86%

Na megint egy önsajnáltató csóró akinek nem telik saját ingatlanra és ezért mindenki más a hibás.

Bírom ezt amikor szimpla üzletből kezdenek mindenféle ideálokkal átitatott hősi történeteket mesélni mert ők a hős bérlők akik "eltartják" a gonosz tulajdonosokat.

Ha nem tetszik vegyél sajátot.

2021. júl. 19. 17:43
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

Vendéglátósok!

Ti azért üzemeltetitek az éttermeiteket, bárjaitokat, kocsmáitokat, stb, mert szükségetek van plusz anyagi bevételre?

Edzőterem tulajdonosok!

Ti azért működtettek edzőtermet, mert szükségetek van plusz anyagi bevételre?

Fodrászok, kozmetikusok!

Ti azért pátyolgatjátok idegenek haját, arcát, testét mert szükségetek van plusz anyagi bevételre?

Autógyárak!

Ti azért gyártotok autókat, mert szükségetek van plusz anyagi bevételre?

...és így tovább!

Kivéve engem, mert én azért vettem drága pénzen lakást, hogy élhetetlen és/vagy tanulatlan csóringer lúzereket telepítsek bele, természetesen a nekik megfelelő összegért, vagy akár ingyen!

2021. júl. 19. 18:24
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mi rá vagyunk szorulva a bérlők pénzére, te pedig egy jó pszihológusra :)
2021. júl. 21. 13:54
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda egy kretén a kerdező.....

Hát baszod... en 2 lakást és 4 garázst adok ki.

TERMÉSZETESEN azért mert bevetelt akarok belole. Nem a máltai szeretetszolgálat vagyok b+sszak alád.

2021. júl. 23. 17:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!