Keresem azokat akik egyedül élnek pesten albérletben!?
Figyelt kérdés
Sziasztok, helyzet a következő: 20éves lettem egy hónapja, itthon élek még de muterék elváltak és mivel hiteles a ház meg nem tudnak megegyezni(pereskedés, vagyon megosztás stb.) ezért el kell adnunk a házat. Viszon én ugyebár ebből a pénzből egy forintot nem látok majd, ezért albérletbe kell költözzek, és azoktól szeretnék kérdezni akik egyedül laknak albérletben pesten vagy környékén, havi 260ezer forint a fizetésem, ebből meg lehet élni? És mennyit lehet megspórolni havonta stb, ha teszem azt 120ezer forint az albérlet mert ezen a környéken nem nagyon vannak olcsóbban azmellett kb a rezsi olyan 30-40 lehet vagy mennyi? Pontosan kb egy 30nm-re egy főre valamint kajapénzel hogy jöttök ki? Én esetemben a főzés nem az igazi, alap kajákat meg csinálok mint pl egy rántotta meg ilyenek de komolyabban főzni nem tudok (fiu vagyok) kajára mennyit lehetne elszámolni egy átlag 40ezer ft? Emellet telefonszámla 10ezer ft van egy autóm azzal járok minden nap dolgozni mert olyan helyen dolgozok ahová nem megy tömegközlekedés… azt is tankolnom kell meg fenttartani… aki hasonló cipőben jár írjon már pár mondatot erről az albérlet életről, biztos van már száz ilyen kérdés bocsi érte de én a konkrét helyzetet leírtam erre szeretnék segítséget!2021. júl. 4. 20:21
11/14 anonim válasza:
8: Igen, mert otthon főzöd és nem is a legdrágább ételek ezek.
Aki eszik sajtokat, vajakat, zsírt, csokit, szalámit, felvágottat, szalonnát, kolbászt, kávét, ezek sokkal drágább dolgok már.
Klasszisokkal több a rendelt pizza, pedig nagy része liszt, aminek kilója 120 Ft közértben.
Vagy az étterem. 5-10 000 -t is otthagynak fejenként egy étkezésre.
12/14 anonim válasza:
Azért tegyük hozzá az emberek többsége (érthetően) többre vágyik mint rizs-csirke 0-24-ben. Onnantól meg rögtön nem olyan olcsó. És akkor még mindig ott a tény, hogy a bevásárlás nem csak a kajából áll.
13/14 A kérdező kommentje:
Ez igaz
2021. júl. 8. 21:42
14/14 anonim válasza:
Na mi a helyzet azóta kérdező?
Én a helyedben lakótárssal laknék amíg nem jön jobb munkalehetőség, hiába kényelmetlen, nem éri meg centizni és semmit sem félretenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!