Olyan esetben mit lehet tenni ha az albérlet tulajdonosa nem bélyeggel adta a "számlát"?
Az ilyen bérlőt szoktam a könyvelőmhöz irányítani. Megkapja a szükséges felvilágosítást, és ha ezen felül is kérdései lennének azért már fizetni kell.
Csak az ilyen kukacos bérlőktől mentsen meg az isten!
Nem mindegy neked hogy adózik vagy sem? Az ő baja ha lebukik, és őszintén a bérleti díj 80% adóköteles ha álltalányban adózik. Nekem ennyi adót megér befizetni hogy nyugodtan aludjak.
"az előző albérletben pecsétes számlát kaptam mindig."
Valószínűleg előtte mindig zsírosdeszkát evett a tulaj.
:)
Csak még halkan jöttem megsúgni, hogy cégeknek SEM kötelező a pecsét használata.
A cég alapításakor a céget alapító ügyvéd megkérdezi, hogy akarsz e pecséttel bajlódni minden egyes aláírásodkor? És a cég tulajdonosok 99%-a természetesen akar, mert azért az úgy már csak komolyabban néz ki. (nekem is van mind a két cégemhez bélyegző bejegyezve). De alapvetően nem kötelező még cég esetén sem, ha a társasági szerződésbe nincs bejegyezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!