Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van rá esély hogy találok...

Van rá esély hogy találok olyan albérletet, ahol a tulajdonos engedélyezi a kígyótartást?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a legtöbb albérletben még kutyát sem lehet tartani, nem hogy kígyót. Habár a kutya piszkosabb állat mint a kígyó az is igaz, de az emberek általánosságban nem szeretik a kígyókat...

Egyébként egy királypitonról lenne szó...

2021. máj. 23. 15:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
Nincs.
2021. máj. 23. 15:17
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokan tartanak extrém háziállatokat, szóval nagy számok törvénye alapján biztos van olyan ember is, aki ad ki albérletet. De rohadt nehéz lesz megtalálnod, az biztos.
2021. máj. 23. 15:26
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
én a facebookon néznék körül, keress valami olyasmire, hogy: állabarát albérlet. több ilyen tematikus csoport is van, érdemes megnézni. arról fogalmam sincs mennyi esély van egy kigyóval albérletbe költözni, ha nekem lenne kiadó lakásom engem nem zavarna.
2021. máj. 23. 15:27
 4/19 anonim válasza:
83%
Én simán engedném. Jobban mint a kutyát vagy macskát.
2021. máj. 23. 15:27
 5/19 anonim válasza:
100%
Szerintem elég kicsi
2021. máj. 23. 15:33
 6/19 anonim ***** válasza:
84%
Én engedném. Nem hangos, piszkos vagy büdös, nem tesz kárt semmiben. Sokkal hamarább, mint kutyát, macskát.
2021. máj. 23. 15:48
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is jöhetne kígyó, nem lenne gond, de szeretném látni a terráriumát, megbízható-e a kiszökés veszélye nélkül. Ennek a tartásához kell valamilyen külön engedély?
2021. máj. 23. 15:57
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Én engedném, de anyukám nem. :)
2021. máj. 23. 16:02
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
Fordítva ülsz a lovon kérdező. Pont hogy kutyát és macskát azért nem engednek sehol, mert azt gondolják szőrt hagynak maguk után és tönkretehetik a bútorokat. De terráriumi/akváriumi/ketreces állatokat a tulajdonosok 80%-a enged simán. Hörcsögöt, tengeri malacot, halakat, kígyót, stb-t a legtöbb albérletben lehet tartani, mivel ezektől az állatoktól nem félnek a tulajok, hogy olyan károkat okoznak mint a kutya vagy a macska.
2021. máj. 23. 16:51
 10/19 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nagyobb az esély mint kutyával, macskával mert nem hangos, nem zavarja a szomszédokat, saját terráriumában van, nem csinál koszt stb.
2021. máj. 23. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!