Van rá esély hogy találok olyan albérletet, ahol a tulajdonos engedélyezi a kígyótartást?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a legtöbb albérletben még kutyát sem lehet tartani, nem hogy kígyót. Habár a kutya piszkosabb állat mint a kígyó az is igaz, de az emberek általánosságban nem szeretik a kígyókat...
Egyébként egy királypitonról lenne szó...
2021. máj. 23. 15:13
2/19 anonim válasza:
Sokan tartanak extrém háziállatokat, szóval nagy számok törvénye alapján biztos van olyan ember is, aki ad ki albérletet. De rohadt nehéz lesz megtalálnod, az biztos.
3/19 anonim válasza:
én a facebookon néznék körül, keress valami olyasmire, hogy: állabarát albérlet. több ilyen tematikus csoport is van, érdemes megnézni. arról fogalmam sincs mennyi esély van egy kigyóval albérletbe költözni, ha nekem lenne kiadó lakásom engem nem zavarna.
4/19 anonim válasza:
Én simán engedném. Jobban mint a kutyát vagy macskát.
6/19 anonim válasza:
Én engedném. Nem hangos, piszkos vagy büdös, nem tesz kárt semmiben. Sokkal hamarább, mint kutyát, macskát.
7/19 anonim válasza:
Nálam is jöhetne kígyó, nem lenne gond, de szeretném látni a terráriumát, megbízható-e a kiszökés veszélye nélkül. Ennek a tartásához kell valamilyen külön engedély?
8/19 anonim válasza:
Én engedném, de anyukám nem. :)
9/19 anonim válasza:
Fordítva ülsz a lovon kérdező. Pont hogy kutyát és macskát azért nem engednek sehol, mert azt gondolják szőrt hagynak maguk után és tönkretehetik a bútorokat. De terráriumi/akváriumi/ketreces állatokat a tulajdonosok 80%-a enged simán. Hörcsögöt, tengeri malacot, halakat, kígyót, stb-t a legtöbb albérletben lehet tartani, mivel ezektől az állatoktól nem félnek a tulajok, hogy olyan károkat okoznak mint a kutya vagy a macska.
10/19 anonim válasza:
Szerintem nagyobb az esély mint kutyával, macskával mert nem hangos, nem zavarja a szomszédokat, saját terráriumában van, nem csinál koszt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!