Szsztk, sracok, lanyok, diakok, foldmunkasok tudom hogy a nap nem sutott mindig keleten. Nektek mennyi havonta a rezsitek?
Figyelt kérdés
Szoval, szeretnek kivenni egy puccos kis lakast budaandpesten. Kivancsi lennek hogy kb mennyi a rezsi es ez mikbol tevodik ossze, kzskltsg meg stb. Akik lakasban elnek pesten es semmitol se felnek azok irjak le. Nekem eleg lenne 30nm csak noket vinnek fel meg foznek, szoval semmi luxus dolog. Telen mennyi a futesetek es nyaron a hutesetek?2021. jún. 19. 14:03
1/4 anonim válasza:
Ha meghallják a dumádat, ingyen a kezedbe nyomják a lakáskulcsot, fedezik minden költségedet, míg te fedezed a nődet a kanapén.
3/4 anonim válasza:
Szerintem te inkább maradj csak ott Borsodban.
4/4 anonim válasza:
Nekünk az idei évben így alakult a rezsi: 30 ezertől kevesebb nem volt, de 40 ezertől is csak egyszer volt több. Átlagolva 35 körül jött így ki éves szinten.Közös ktg, távhő, áram, internet, víz, szemét szállítás stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!