Külföldön élő magyarként mennyire megy egyszerűen a lakáskiadás, ha nem céget bízol meg?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt, hogy önálló-e a bérlő, el tudja intézni a dolgokat? Szerelőt hívni, utalni a lakbért stb. Határozott idejű a szerződés, hogy ne kelljen hazafutkozni? Milyen gyakran nézel rájuk? Bővebb tapasztalatokat meg tudnál osztani?2021. jún. 2. 13:22
1/1 anonim válasza:
Minden csak attól függ, hogy mennyire talpraesettet választasz, illetve miben állapodtok meg.
És ez teljesen független attól, hogy 8000km-re élsz tőle, vagy csak az ország másik felén.
Azért én megbíznék egy rokont, vagy barátot, aki ezt legalább az elején menedzseli neked.
Eleinte célszerű havi 1-2x ellenőrizni, (megbeszélés szerint) utána a fene sem járkál egy megbízható bérlő nyakára.
De ez az egész egy zsákbamacska, szerencse kérdése.
Vágott már át engem angyalarcú bűbáj is, a másik meg 8-ik éve lakik minden gond nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!