Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szerintetek ezt a lakást...

Szerintetek ezt a lakást mennyiért lehetne kiadni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyvárad téren van,90 nm ,3 különnyiló szobával.

2021. máj. 9. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
250 ezertől felfelé (ha van rá fizetőképes kereslet).
2021. máj. 9. 19:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 210-220 ezret mondanék, főképp amiatt, mert ugyan bútorozott, de az elég hitvány.
2021. máj. 9. 19:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Három embernek adnám ki, úgy ha 70 ezret kérsz szobánként akkor 210 ezer, úgy a rezsi is eloszlik közöttük háromfelé, egy pár nem fogja kivenni 240-ért, amikor jóval szebb lakásokat talál és kisebbet, mert minek nekik ekkora, egy család se fogja kivenni, mert ennyiért lakáshitelt fizet, meg általában nem a Nagyvárad teret célozzák be családdal.
2021. máj. 9. 19:54
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem valami egy-két év alatt leamortizálós diák csapatnak akarod kiadni, szerintem 200nál többért nem nagyon fog menni.
2021. máj. 9. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
64%

3-as vagyok még másik opció, lakásiroda, startup-nak pl jó lehet a központi hely miatt.

Nem akarok senkit elkeseríteni, de Ráday utca 130 ezer, 98 nm.

[link]

Márton utca, 9. kerület, 110 nm, 170 ezer

[link]

2021. máj. 9. 20:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Liftes? Hányadik emelet? Hova néz? Zajos? Milyen ház, vegyes lakóanyag vagy elit? Milyen állapotú a ház?

Műszakilag felújított a lakás?

2021. máj. 10. 05:27
 7/11 A kérdező kommentje:
A lakás fel van újítva,a lakóközösség rendezett,utcára néz,de nem zajos,3.emelet,lift van.
2021. máj. 10. 08:08
 8/11 anonim ***** válasza:

Majdnem 70/ szobát mondtam. De ránézésre az első szoba rögtön csak félszoba, ami inkább 50 körül menne így összességében talán 180-200 szobánként kiadva.

Nyilván egy ember vagy egy pár nem fogja kivenni ennyiért.

Különösebben jól nem néz ki, és helyileg sincs igazán jó helyen. Nyilván relatív közel a belváros, és ott a metró, de a környék elég puttó. Parkolás katasztrófa. És különösebben nem is ízléses.

Ilyen árban meg azért már találni sokkal jobbakat jobb kerületekben.

2021. máj. 10. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen akartam írni, hogy oké Zugló és nem a belváros (de ott a troli Stadionokig, illetve 650 métert sétálsz ott vannak a buszok, onnan a szélrózsa minden irányába Pestre, Budára lehet menni (de kocsival is azért jobban elférsz, mint a belvárosban) és újépítésű a Paskál lakóparkban, nulla kilométeres lakás, 150 ezer, 50 nm, 15 nm erkély, és a Cordiától veszed ki, mégscsak nem is magánszemélytől, tehát lesznek jogaid. Ha párban gondolkozom és nem 3 személyben a külön szobákba, előbb venném azt ki. Ezért is írtam én is a szobakiadást, mivel nagy a konyhája, ott össze lehet gyűlni st. én 3 személynek kiadva el tudnám képzelni, egy párnak/egyedülálló személynek hatalmas a lakás, továbbá amit még írtam irodalakás/lakásiroda kinek-hogy tetszik.
2021. máj. 11. 07:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Akkor csak hozzáértés kérdése.

Ha van hozzá kocsibeállási lehetőség és felcsinosítod, akár 400 000-ért is ki lehet adni külföldinek, de persze egy hozzáértő online marketinges által, aki viszi az első havi bérleti díjat.

Tudok olyat, aki 35 nm-es lakásokat ad ki ennyiért a Keletinél, és olyat, aki 12 nm-es szobát ad ki a közeli lakótelepen 120-ért.

Nem magyaroknak és nem szobáztatás, hanem hosszú távú bérlés.

2021. máj. 11. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!