Bútorozva vagy bútorozatlanul könnyebb kiadni egy lakást?
Figyelt kérdés
Van egy kis lakásom, amit szeretnék kiadni. Ha berendezném, modern, világos, IKEAs bútorokkal tenném. De vajon érdemes berendezni?2021. jan. 31. 18:44
1/7 anonim válasza:
Ha én keresnék lakást, akkor én bútorozatlant keresnék, de ez a ritkább.
Akik munkahely miatt bérelnek, tanulók, párban életkezdő fiatalok, szétvált pár egyik tagja, mind-mind bútorozva keresnek, tehát mindenképp a bútorozott a kelendőbb.
2/7 anonim válasza:
Szerintem rovidtavra butorozottan, hosszu tavra mindketto. Mivel te nem lomtalanitasra varo szarokkal tomned tele, igy is eselyes. Csak nem jo, ha luxuskent van beallitva, mert mutatos, vagy annak velt.
3/7 anonim válasza:
Bútorozatlanban biztos, hogy hosszabb ideig terveznek. Bútorozottan könnyebb kiadni, de éveként jönnek mennek is a bérlők.
4/7 anonim válasza:
Én azt mondom, mivel nincsenek megvéve a bútorok, ne dobj ki erre több százezret. A bérleti díjakban nincs észrevehető különbség attól függően hogy bútorozott-e.
Talan egy beépített szekrényt érdemes beletenni mert az extra tarolóhely mindenkinek jól jön.
Viszont ha nincs más bútorod jelenleg, akkor add ki így, lesz jelentkező.
5/7 anonim válasza:
A fenti válaszokból is látszik, hogy eltérők a tanácsok. Akinek már van bútora, az üres lakást akar. Akinek nincs bútora, annak bebútorozott kell. Ajánlom, hogy a #4. válaszoló véleményéhez tartsd magad.
6/7 anonim válasza:
Én biztos üresen adnám ki, soha nem térül meg az új bútorok ára.
7/7 anonim válasza:
Üresen meg főleg családosak jönnek. Annak is van hátránya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!