Szerintetek ezt a lakást mennyiért lehetne kiadni?
Figyelt kérdés
Budapesten 9.kerületben van,Üllői úton.
90nm- es 3 különnyíló szoba + konyha+ Wc+ fürdőszoba+ gardróbszoba.
2020. okt. 4. 00:05
2/19 anonim válasza:
Hányadik emelet? Liftes? Hova néz?
3/19 anonim válasza:
Én is kb 200 ezret mondanék. Összehasonlításképpen itt van egy kicsit rosszabb állapotú 150 ezerért, bár akciósan. 100 nm-es, 3 különnyiló szobával. [link]
4/19 anonim válasza:
200 reális. (10 éve vagyok pesti bérlő)
5/19 anonim válasza:
A 200 ezer mondjuk a minimum, de ha jó helyen van, szép a panoráma, akkor többet is el lehet kérni, legalábbis meg lehet próbálni. Ha kevés az érdeklődő, és sokallják az összeget, akkor még mindig lentebb lehet vinni egy kicsit. De alacsony árról ne induljatok. Ha kérdezik ezt kell mondani: b**meg az ára 300! Nem tetszik? Akkor keress mást! 😁
6/19 anonim válasza:
Kedves utolsó, a panoráma az Üllői úton sehol sem szép. Mindettől függetlenül nagyon hosszú is és az árképzés szempontjából igencsak lényeges, hogy az elején, közel a Kálvinhoz, vagy ahol a körútat metszi, avagy kiljebb található-e, mert ez árban tízezreket is jelenthet. Azt látom, hogy IX. kerületet írsz, ergo nyilván nem a külvárosi része, de még kerületen belül is nagy a szórás és vegyes a környék, ahogy egyre kifelé halad. Ahogy nézem, már ha jól látom, van utcai, illetve a körfolyosóra néző szobája is és teljesen normál állapotú, pont annyi bútorral, amennyi azért egy ekkora lakásban ideális ha van. 200 az akkor ideális, ha az utca első szakaszában van, a körút környékéig bezárólag ( Belső-Ferencváros, vagy Corvin-negyed része), mert hiába nagy, én is találtam most szintén 3 szobásat, igaz, kisebb (78 nm), de sokkal szebben, modernebben berendezettett, új cuccokkal full gépesítve, a Kálvin és a körút közötti részen 200-ért kereken, ami nagyon jó elrendezésű és a vizesblokkja is egy álom.
7/19 A kérdező kommentje:
Klinikákhoz van közel,3.emelet,loft van.
2020. okt. 4. 09:36
8/19 A kérdező kommentje:
Lift
2020. okt. 4. 09:36
9/19 anonim válasza:
7: Akkor csak 250 max. Csak az Üllőire vannak ablakai? És hangszigetelt?
10/19 A kérdező kommentje:
Új ablakok vannak az utcafrontnál,az udvarra néző szobában meg régi gerébtokos ablak van.
2020. okt. 4. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!