Sokkal nehezebb kiadni egy bútorozatlan lakást, mint egy bútorozottat?
Figyelt kérdés
Aki ki szokott venni bútorozatlant, annak mi az elvárás, hogy mi az, aminek mégiscsak lennie kell a lakásban? (pl. konyhabútor, mosógép, ilyesmik)2020. júl. 10. 17:39
1/5 anonim válasza:
Semmi, azert butorozatlan.
Azert vettem ki butorozatlat, mert en rendelkeztem mindennel ami a lakasba kellett.
2/5 anonim válasza:
Ha elsősorban családoknak adod ki, akkor érdemes butorozatlant, mert nekik már vannak saját holmijaik. Ha mondjuk diákok a célközönség, akkor meg legyen bútorozott mert nekik az kell.
3/5 anonim válasza:
Kicsit nehezebb, viszont nem megy el évente a bérlő. Aki már bebútorozza az ingatlant, évekre készül ottmaradni.
4/5 anonim válasza:
Amúgy általában bútor nélkül kínálják az ilyeneket, de gépesítetten, de megállapodás kérdése.
5/5 anonim válasza:
Mi kimondottan bútor nélkül keresünk és nem teljesen gépesítve(tehát hűtő, mikró, mosógép mind van) de sajnos nagyon nehéz találni. Mi csak a beépített bútorokat "várnánk" el úgymond, mint előszoba szekrény, konyhabútor. ami mozdítható, azzal rendelkezünk. Ha hosszútávú bérlőt keresel, aki nem teljesen csupasz s*ggel érkezik, akkor szerintem bútorozatlanul vagy ha jó, modern bútort tudsz biztosítani akkor részben bútorozva, megbeszélés alapján add ki. És akkor akinek nincs mindene, az is meg tud veled állapodni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!