Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapestre költözés, de hova?...

Budapestre költözés, de hova? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nagy városból költöznék fel Budapestre, munka miatt. Viszont elég szűk a város ismeretem. "Melyik kerület biztonságos" kérdéseket mellőzném.

Csendesebb, zöldebb részek érdekelnének, ami azért túl messze sincs a belvárostól.

Viszont munka szempontjából is jónak számító kerületek. Nem csak 1-2 munka lehetőség legyen egy adott kerületben.

Személy szerint engem a Budai oldal vonz.

De minden érdekel aki másik városból költözött fel. A kezdetek stb

2021. máj. 8. 09:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%
9: Ez magánügy, hogy ekkorát kockáztatsz, de a bárbeadók többsége kérni szokott munkaszerződést, vagy bármi olyat, amivel be van biztosítva a bevétele.
2021. máj. 8. 11:00
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

Hülyegyerek, én tojok a szakmádra, nem leszel beazonosítható egy anonim oldalon!

Csak ha gyári munkás vagy, vagy van egy speciális szakmád, akkor ahhoz megfelelő területet ajánlottam volna, mert úgy ismerem Budapestet, mint a tenyeremet, az utolsó eldugott mellékutcáig.

De ha nem, akkor nem, rejtélyeskedj tovább, én valóban mentem innen!

2021. máj. 8. 11:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Szerintem kultúrálta is lehet beszélni, aki egy vadidegent lehülyéz az csupán saját magáról ad képet, szintén vadidegennek! Nem túl bölcs!
2021. máj. 8. 11:48
 14/19 A kérdező kommentje:

11/13

Csak akkor keresnék helyet, ha az állás már fix, nem fordítva lenne.

2021. máj. 8. 11:50
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
A 2. Keruletet ajanlom a Margit korut a 4/6 villamos vonala es a Krisztina korut.
2021. máj. 8. 12:51
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

"Csendesebb, zöldebb részek érdekelnének,..."

Ja, pont ezek a részek amiket írtál Buda legrondább, legzajosabb, legbüdösebb részei, ahol semmi zöld nincs. Már csak a Bartók Béla út hiányzik innen.:D

2021. máj. 8. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, fogd már fel kérdező, hogy azért kérdezik a szakmádat, hogy az alapján ajánljanak helyet.

"Csendesebb, zöldebb részek érdekelnének, ami azért túl messze sincs a belvárostól."

"Személy szerint engem a Budai oldal vonz."

Magyarul Budapest legeslegdrágább, legjobb területén szeretnél bérelni. Hiába ajánlgatunk majd környékeket, ha kiderül, hogy a havi teljes fizetésed sem elég a lakbérre...

2021. máj. 8. 13:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Budapesti voltam világ életemben, soha nem laktam egy kerületben a munkahellyel, ez teljesen irreális elvárás.

Főleg, hogy a kerület nem jelent semmit, ha szar a közlekedés, akkor többre mész két kerülettel odébb közvetlen busszal/villamossal/akármivel.

2021. máj. 8. 15:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Én inkább arra szeretnék rávilágítani, hogy olyan, hogy legyen sok zöld, jó legyen a közlekedés a belvárosba és normális emberek éljenek a környéken, olyan csak drágán van.

Ajánlhatjuk a budai oldal kerületeinek zöldebb részeit ahol még bent van 40 perc alatt a belvárosban, csak épp nem lesz olcsó.

2021. máj. 9. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!