Budapestre költözés, de hova? Bővebben lent.
Nagy városból költöznék fel Budapestre, munka miatt. Viszont elég szűk a város ismeretem. "Melyik kerület biztonságos" kérdéseket mellőzném.
Csendesebb, zöldebb részek érdekelnének, ami azért túl messze sincs a belvárostól.
Viszont munka szempontjából is jónak számító kerületek. Nem csak 1-2 munka lehetőség legyen egy adott kerületben.
Személy szerint engem a Budai oldal vonz.
De minden érdekel aki másik városból költözött fel. A kezdetek stb
Venni akarsz, vagy bérelni?
Mert bérlés esetén az 1-el értek egyet. Vásárlásnál azért más szempontokat is figyelembe vesz az ember és a lehetőségeit a pénztárcája szabja meg.
Mi a szakmád, mivel akarsz foglalkozni?
Mert azért Budapesten sincsen a kerületekben több gyár, vagy multi, vagy mit tudom én milyen munkahely, amit keresel.
Különösen nem a belsőbb kerületekben, ahol még az igényeid szerinti csendesebb, zöldebb hely is legyen. Budán meg pláne nem.
...és még mindig nem tudjuk, hogy kazánkovács vagy, vagy balett-táncos.
Pedig ez lenne a lényeg, nem az, hogy szoba vagy lakás.
Az a helyzet, hogy az ingatlanbérbeadás üzlet. Nem adnak ki olyannak, aki vagy nem fizeti ki az évet előre, vagy nem igazol munkahelyet.
Munkásszállóba tudsz menni így vagy hostelba, vagy hotelba.
Ez nem igaz!
20 éve adok ki budapesti lakást, soha nem kértem előre egy évi bért.
Ami kell, az 2 havi kaució és az első bérleti díj.
Még munkahely igazolás sem kell, mert nem érdekel, hogy van e munkahelye, ameddig tisztességgel fizet (vállalkozik, szülők vagy bárki támogatja, minimálbérre van bejelentve, vagy be sincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!