Egy ilyen kis szobát ki lehet adni manapság a fővárosban?
Ez nem egy burkolt hirdetés csupán tapasztalatokra vagyok kíváncsi, hogy megérné-e nekem segítség ürügyén ezzel foglalkoznom.
Nemsokára (kb 3 hónap) kiköltözöm és úgy gondoltam jófejségből segítek a tulajnak ide lakót szerezni. (Bár a szerződésem nem kötelez ilyesmire, csak annyira felhőtlen, korrekt, jó viszony volt
közöttünk, hogy gondoltam segítek.) A többi lakótársamnak is jól jönne, ha találnék valakit, mert akkor a rezsin nem ketten kéne osztozniuk. (Igazából ez már nem az én bajom.) Egyébként
segítenek benne.
Arra volnék kíváncsi, hogy valakinek van-e tapasztalata akár lakóként, lakótársként, tulajdonosként, hogy egy ilyen nagyságú szobákra mekkora a kereslet.
Elsősorban talán férfiakat kell megcéloznom, mert nőknek sokkal több cuccuk van. Én a két laptopommal, meg a néhány ruhámmal, könyveimmel, egyéb cuccommal elférek 2 utazótáskában, meg egy hátizsákban. :)
A szobáról:
A szoba kb 7nm (2,6*2,7). Tehát elég kicsi. Kb 4 évvel ezelőtt, mikor beköltöztem azért vettem ki, mert egyrészt nem álltam
úgy anyagilag, hogy egy belvárosi lakást/szobát kitudjak fizetni egyedül, másrészt nagyon kellemes zöld övezetben van Zuglóban.
Emellett sok cuccom sem volt (ez most sincs másképp) és tökéletesen elfértem.
Javít-e a helyzeten, hogy nemrég lett újrafestve a fal és a mennyezet? Minőségi fa bútorzat van (szekrény, polc, számítógépasztal, ágy). Minőségi alatt azt értem, hogy
nem a legolcsóbb, leggagyibb IKEA-s lapraszerelt cuccok, hanem attól drágább, valami bútorüzletes, elég nehéz bútorok ezek. Valamint a lakás többi része is rendben van. Nemsokára az összes közös helység újra lesz festve.
Mik a tapasztalatok?
Valóban. Szétnézek. Kicsit megnézem, hogy ár-érték arányban mi a helyzet.
Az árat egyébként a főbérlő határozza meg. Erre végképp nincs ráhatásom.
Van normális ablaka amit a nagy melegben kilehet nyitni?
Szerintem nem probléma talalni oda valakit. Én kollégimban olyan szobát kaptam ami kisebb, mint itthon a fürdőszobánk es négyen lettünk volna bezsúfolva na arra azt mondtam, hogy kösz nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!