Mi legyen a lakásban, albérlőként milyen berendezést, gépeket szeretnél?
Első albérletnek bútorozott, gépesítettet kerestünk:
normál méretű (min 150 cm hűtő, fagyasztó résszel), nem 1500 éves tűzhely, mosógép, klíma.
Bútorok: kényelmes kanapé, étkező asztal székekkel, ágy (mi a matracot végül elvitettük, mert kényelmetlen volt), ruhás szekrény, és valami tároló/könyves polc a nappaliba. Ennél több bútor az macera volt számunkra, mert íróasztalunk és kényelmes irodai székünk volt. Kár szarrá rendezni egy lakást szerintem, bőven elég bele az alap berendezés, hogy a bérlő a saját ízléséhez alakíthassa.
Kérdező tök normálisnak tűnsz, én meg igazából lassan albérletet váltanék. Ha leírod a lakás paramétereit akár privátban, akkor lehet hogy érdekelne is (hol van, milyen típusú lakás, mekkora, milyen árban adnád ki).
Magamról annyit, hogy 20-as éveim végét taposó programozó vagyok, két és fél éve lakok a mostani albérletemben, mindig pontosan fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!