Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van igény bútorotatlan albérle...

Van igény bútorotatlan albérletre?

Figyelt kérdés
A lakásban természetesen alapbútorok lennének: konyhaszekrény,asztal, szék ágy. Es gépesített lenne: hűtő fagyasztóval, mikró, mosogép. De ezen kívül nem szeretnénk többet belerakni,mert nem tudjuk,kinek mire van igénye. Ilyen felszereltséggel volna igény albérletre? Mi a véleményetek?

2021. márc. 22. 15:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem az ágy ronthat a helyzeten. Nekünk albérletbe költözés után az volt az első, hogy vettünk egy ágyat matraccal, pedig pályakezdőként elég nagy kiadásnak számított akkor. Én speciel nem szívesen aludnék hosszú távon ismeretlen eredetű és történetű ágyban.

Viszont amit hiányolok az a tűzhely. Szerintem azt mindenképp rakass be, manapság már olyan mint a konhabútor: beépítve, a konyhaszekrény és lakás része.

2021. ápr. 8. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!