Hosszú időn át tartó bérlés után igény tartható-e az albérletre?
Figyelt kérdés
Régebben mintha olvastam volna, hogyha valaki már több éven át bérel egy albérletet, akkor a lakásra/házra igényt tarthat. Létezik ilyen? Az igény tartást úgy értem, hogy kvázi a lakás tulajdonjoga az albérlőhöz kerül, mintha megvásárolta volna azt.2016. márc. 11. 22:07
1/7 anonim válasza:
Ezt honnan szedted ezt a marhaságot?
3/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ne hallgass a többiekre! Persze, hogy van ilyen! Van egy kis lakásom, béreld ki havi 2MFt-ért és akkor már 1 év múlva átiratom a nevedre ingyen.
6/7 anonim válasza:
A mai nap leghü lyébb kérdése!!
7/7 anonim válasza:
"Régebben mintha olvastam volna, hogyha valaki már több éven át bérel egy albérletet, akkor a lakásra/házra igényt tarthat. "
A hír igaz, de nem osztogatnak hanem fosztogatnak!
Ha a bérbeadó eladná a lakást, akkor a benne lakó bérlőnek bizonyos esetekben ELŐVÁSÁRLÁSI JOGA van, vagyis ő veheti meg először a kialkudott áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!