Ha verfoltos a matrac tobb helyen attol visszakapom a kauciot vagy nem nezi at annyira a bérbeadó? lepedovel takarva adom vissza ahogy kaptam azzal + agytakaro
85 ezerért már simán perelhet :D
Majd dns mintával bizonyítja :D
Te vetted ki szerződés szerint szal van bizonyítéka :)))
Inkább legyen benned gerinc és legalább a tisztítás árát fizesd ki...
Kaució vissza adásnál megkérdezték van-e olyan amiről tudniuk kell... Te elhallgattad hazudtál... Simán perelhet.
Amúgy az a vicc, hogy Angliában mindig a tulaj kötelessége lecserelni a matracot újra, mielőtt kiadja a házát. Valahogy itt kelet-Európában nem úgy gondolkoznak az emberek a matracról mint alap higiénia más matracába nem fekszek bele, nem a vér miatt, úgy alapból se. Szóval ott már a tulaj is úgy gondolkodik, hogy alapvető dolog a csere, persze amelyik normális lakást ad ki.
Én pl cseréltem matracot mielőtt elköltöztem mert kavétól a sörig mindent beleborítottam és amikor megkerdeztem lecsereli-e azt mondta a tulaj az majd a következő bérlő eldönti. Emlékszem milyen drága meg hosszú meg körülményes volt kicsereltetni, csak az a tény, hogy el akartam vitetni a régit, hogy dobják ki majdnem megduplazta az összeget. Ez azért van mert a magyarok nem foglalkoznak vele, elég ritka a matraccsere, nincs is úgy bejáratva az üzlet mint Angliába. Ott egy applikacióban nyomsz 2 gombot és másnap ott az ágyadon a vadiúj matrac akkor is ha lepcsőzni kell.
Angliában? Nekem él ismerősöm Angliában, tavaly költözött. Egy szobát vett ki, ő maga vett új matracot az ágykeretbe, mert a régi olyan volt, hogy nem szívesen feküdt benne. Ahol előtte lakott se cserélték le a matracot, úgyhogy erre nem általánosítanék, hogy a magyarok igénytelenebbek.
Kérdező: Nagyon undorító vagy. Ha van egy kis gerinced elnézést kérsz és kifizeted a tisztítás árát. Én 15 éve menstruálok, de maximum kétszer fordult elő még a legelején, hogy véres lett a lepedő (nem a matrac!!). Azonnal kimostam, már tizenévesen volt annyi eszem. Ha kóros vérzési zavarod van vegyél Tena Lady pelenkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!