Ha verfoltos a matrac tobb helyen attol visszakapom a kauciot vagy nem nezi at annyira a bérbeadó? lepedovel takarva adom vissza ahogy kaptam azzal + agytakaro
Undorító vagy!
Már a 13 éves lányom is tisztában van vele, hogy ha "gáz van", akkor maga alá tesz éjjelre egy lepedőt, ha meg véletlen olyan lesz a matrac, azonnal súrolja, nem várja meg amíg beleszárad.
Nem tudom te mit szólnál, ha a következő albérletedben egy vérfoltos matrac lenne az ágyban , letakarva egy takaróval. Valószínűleg szívesen feküdnél bele ugye?
Biztos a műköröm, a műszempilla, minden héten új tanga az megvan
Teszi az agyát ki vagyok mi vagyok azt tiszta retek a nő
mar reklamalt a no es meg a konyhaban is kitalalt valamit de most mar cseszheti utolag MIT tehet semmit.
tenyleg miert koltozeskor adjak vissza a kauciot miert nem kesobb ? ha nem neznek at mindent mondom neki lehetosege volt atnezni mindent akkor kellett volna reklamalni de akkor rendbe volt minden en ilyen dolgokrol nem tudok. orjongott letiltottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!