Kivennél olyan albit, ahol van ágykeret, de nincs matrac? Neked kell venni. Előnye, hogy tuti nem használt matracon alszol és olyan a matrac, ami neked jól esik. Korrektnek tartod?
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 14:01
1/22 anonim válasza:
Nem. A kaucióból már vehet nekem egy matracot.
Azért nem vennék magamnak, mert mit kezdek egy matraccal, ha később máshová költözöm? Adjak neki ajándékba egy kb 100 ezer forintos matracot? Nem.
2/22 anonim válasza:
Persze. Ha otthagyom az albit a matracot úgyis viszem, szóval semmi kár nem ér.
3/22 anonim válasza:
Eleve nem vennék ki olyat, ahol van bútor.
4/22 A kérdező kommentje:
Első: a matracot viszed és használod és továbbra is abban a megnyugtató tudatban alszol, hogy senki nem hugyozta össze előtted és nem más levált hámsejtjeiben meg izzadságában alszol.
2020. aug. 15. 14:57
5/22 A kérdező kommentje:
Valaki meg bútorozatlant nem venne ki. Most a kérdés kedvéért tegyük fel, hogy mindenki bútorozott lakást akar.
2020. aug. 15. 15:00
6/22 anonim válasza:
Nem tartom korrektnek, de nem zavarna. Nem halok bele egy matrac vételbe
8/22 anonim válasza:
Ma 14:57
Nehezen tudnám elképzelni, hogy utána pont egy olyan lakást vegyék ki megint, ahol szintén nincs matrac. Szintén nehezen tudnám elképzelni, hogy per pill alig van pár holmim, csak a ruháim, de majd egy matraccal a hátamon indulok neki költözni. Semmim nincs, de matracom van:D
Én nem venném ki, ezt kérdezed.
9/22 anonim válasza:
Nem. Akkor már ágy(keret) nélkülit, ahova vennék saját ágyat. Aztán vinném magammal ha tovább megyek.
10/22 anonim válasza:
Embere válogatja. Nekem volt olyan bérlőm, aki kifejezetten nem kért matracot, mert volt egy matrac, amit ő már rég meg akart venni. Megvette, azt használta, amíg az én lakásomban lakott, aztán vitte is magával, amikor tovább költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!