Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kivennél olyan albit, ahol...

Kivennél olyan albit, ahol van ágykeret, de nincs matrac? Neked kell venni. Előnye, hogy tuti nem használt matracon alszol és olyan a matrac, ami neked jól esik. Korrektnek tartod?

Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 14:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

7: ezt sajnos nem értem :(

10: ő az én emberem!

2020. aug. 16. 08:08
 12/22 anonim ***** válasza:
58%
Mit értesz alatta, hogy "ő az én emberem"? A te párod? A te bérlőd? "Embere válogatja" - én ezt úgy értettem, hogy mindenki saját egyéni ízlése/igénye alapján dönti el. Tehát minden ember válogat, dönt saját igényeinek megfelelően. (Nyugi, bárki is legyen az "embered", nem veszem el. Én nem birtoklok senkit)
2020. aug. 16. 08:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! te már eldöntötted akkor minek kérdezel? Amiket írsz az alapján nagyon úgy tűnik hogy te amellett voksolsz, hogy igenis jó meg venni az új matracot mert nem húgyozzák előtted össze. 🤦‍♀️

Oké akkor ennyi erővel ne ülj le senki kanapéjára... A válaszolok fele nem venne matracot mindenki leírta hogy miért de te próbálod őket rá beszélni. Én se vennék. Azért se mert ha alig van cuccom mivel írtad hogy tegyük fel bútorozott lakást keresek akkor elvárom hogy legyen egy franciaágy vagy egy matrac ha olyan az ágy típusa hiszen ha bútorozatlan keresnék akkor van matracon mert én az olyan lakásokat szeretem amik üresek... De ezt csak tegyük fel még mindig, szóval ha megveszem a matracot úgyhogy eddig én bútorozott lakásokat kerestem akkor ki kell szürnöm azokat a lakásokat ahol van matrac mert nekem matrac nélküli kell és tegyük fel hogy a tulaj se teheti meg azt hogy a matracát el rakja. Akkor lehet hogy olyen lakásokról is le kell mondanom amik jobban megérnék stb stb..... Inkább nem írom tovább ezt is felesleges volt leírni... Csak azért küldöm el mert már leírtam 🤦🤦🤦🤦🤦

2020. aug. 16. 08:30
 14/22 A kérdező kommentje:
12: Ez egy szólás-mondás féle. Annyit jelent itt, hogy ő a nekem való bérlő. Semmi pejoratív nincs benne.
2020. aug. 16. 08:30
 15/22 A kérdező kommentje:
13: Jó, akkor ha kér matracot akkor veszek. Na te győztél meg, volt értelme pötyögni!
2020. aug. 16. 08:32
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy te vagy a kiadó 🤦

Gondolom amúgy se olcsón adod ki a lakást azért még pluszba egy 100e Ft koltsegbe verni magát szegénynek...

Szerintem épp elég annyival terhelni amennyit amúgy is elkersz +kaució.

(Én sajnálom azokat akik albiban vannak, én is laktam albiban alig vártam hogy saját legyen teljesen át erzem a helyzetüket....)

Na Mind1 másnapos vagyok nincs kedvem sokat írni. Kösz azért ha tényleg figyelembe veszed/vetted amit írtam meg írok 🙏🥰

2020. aug. 16. 08:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hirdesse nyugodtan matrac nélkül... Majd rájön, hogy ez így nem jó ha hónapokig a kutya nem veszi ki ha bútorozottat keres az ember, s még egy matrac sincs az ágyon. Nyugodtan tapasztald ki kérdező :D
2020. aug. 16. 09:00
 18/22 A kérdező kommentje:

16: figyelembe veszem, azért kérdezem, mert érdekel mások véleménye. 😊

17: jó már meg vagyok győzve, nem kell g*ciskedni. :(

2020. aug. 16. 17:17
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

Ez így nagyon tré.

Alapból nem is keresném fel az ilyen tulajt, mert az jönne le, hogy nem elég, hogy havonta levesz X összeggel, még egy matracot is sajnál.

Főleg hogy azért évi 1-1,5 milliós bevételből illik valamennyit visszaforgatni az albérletbe, így a bérlő is jól jár, meg a tulaj is, mert egy jó bérlő hosszabb távon ottmarad és megbízható lesz.

2020. aug. 16. 17:23
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
#16 vagyok már téged is sajnállak, nyugi jól fogod csinálni emberség az első 🥰
2020. aug. 16. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!