Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tehetnék ha a szomszéd...

Mit tehetnék ha a szomszéd minden reggel 5 percig fúr, de 8 után?

Figyelt kérdés
Már egy hónapja mindennap ez megy nem tudom mit csinálhat mert csak pár percig fúr de már nem bírom tovább

2021. márc. 11. 09:56
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
97%
Én is arra tippelek, hogy nem fúr, hanem valami konyhai robotgépet, turmixgépet, botmixert használ. Ezek is lehetnek nagyon hangosak, főleg ha vékonyak a falak.
2021. márc. 11. 10:50
 12/31 anonim ***** válasza:
94%

Füldugó: Howard Leight Max Lite, az Ebayen is kapni kis tételben olcsón.

Mindenkinek ajánlott, aki a legkisebb zajra is felébred.

2021. márc. 11. 10:53
 13/31 anonim ***** válasza:
74%

Beszélj vele. Mondjuk így:

- Hé, szomszéd, mit csinálsz te minden reggel nyolckor úgy öt percig? Mert rohadt hangos...

- Zöld turmixot spenótból meg almából. Tényleg nagyon hangos?

- Az hát.

- A fenébe. Azt hittem, nem zavaró. Akkor majd holnap elhúzom a faltól a mixert, lehet hogy az a baj. Majd szólj, hogy jobb lett-e.

2021. márc. 11. 10:57
 14/31 anonim ***** válasza:
36%
Járj 6-ra dolgozni.
2021. márc. 11. 11:07
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
Ha egy bizonyos decibelt meghalad a házadban, reggel is csendháborítás lehet.
2021. márc. 11. 11:08
 16/31 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen perverziorol meg nem hallottam.
2021. márc. 11. 11:17
 17/31 anonim ***** válasza:
21%
Tegyél a falhoz egy erős hangszórót vagy házimozit és kösd rá a rádiót időkapcsolóval full hangerőn 8,10-től 8,15-ig. Majd vegyél ki egy hét szabit és menj el a szüleidhez, vagy nyaralni (bár ez most nem nagyon kivitelezhető).
2021. márc. 11. 11:47
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg érdemes szóvá tenni, lehet nem is tud róla. Ha tesz alá valami szilikon alátétet, elhúzza a faltól vagy ilyesmi, lehet már nem lesz durva.

Nálunk pl az egyik új lakó vagy ipari porszívót, vagy nem tudom, milyen szörnyet használ, de iszonytató hangja van. Visszhangzik a lépcsőház, és valami olyan hangon rezonál, hogy azonnal fejfájást kapok és agresszív leszek.

Nem szóltam még nekik, mert nyilván takarítani kell, de őszintén kíváncsi lennék, milyen űrhajót használnak. Ugyanis a szomszéd néni majdnem naponta porszívóz hobbiból, sokszor a folyosóra is kitolja a fejet, szóval tudom milyen a gyakori porszívózás, de az sima háttérzaj, sokszor meg se hallom, max a fürdőben (az a közös falunk a nappalijukkal). Ez viszont... brutál. Mikor először hallottam, én is azt hittem, valami fúró vagy más ipari gép. Pedig nem a mi szintünkön van.

2021. márc. 11. 13:30
 19/31 anonim ***** válasza:

Turmix vagy darálós kávéfőző lesz.

Felső szomszédomtól is jön minden reggel ilyen hang.

2021. márc. 11. 14:27
 20/31 A kérdező kommentje:
De utána kalapáccsal is üt párat úgyhogy nem hiszem hogy turmixgép vagy kávéfőző
2021. márc. 11. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!