Mit tehetnék ha a szomszéd minden reggel 5 percig fúr, de 8 után?
Füldugó: Howard Leight Max Lite, az Ebayen is kapni kis tételben olcsón.
Mindenkinek ajánlott, aki a legkisebb zajra is felébred.
Beszélj vele. Mondjuk így:
- Hé, szomszéd, mit csinálsz te minden reggel nyolckor úgy öt percig? Mert rohadt hangos...
- Zöld turmixot spenótból meg almából. Tényleg nagyon hangos?
- Az hát.
- A fenébe. Azt hittem, nem zavaró. Akkor majd holnap elhúzom a faltól a mixert, lehet hogy az a baj. Majd szólj, hogy jobb lett-e.
Tényleg érdemes szóvá tenni, lehet nem is tud róla. Ha tesz alá valami szilikon alátétet, elhúzza a faltól vagy ilyesmi, lehet már nem lesz durva.
Nálunk pl az egyik új lakó vagy ipari porszívót, vagy nem tudom, milyen szörnyet használ, de iszonytató hangja van. Visszhangzik a lépcsőház, és valami olyan hangon rezonál, hogy azonnal fejfájást kapok és agresszív leszek.
Nem szóltam még nekik, mert nyilván takarítani kell, de őszintén kíváncsi lennék, milyen űrhajót használnak. Ugyanis a szomszéd néni majdnem naponta porszívóz hobbiból, sokszor a folyosóra is kitolja a fejet, szóval tudom milyen a gyakori porszívózás, de az sima háttérzaj, sokszor meg se hallom, max a fürdőben (az a közös falunk a nappalijukkal). Ez viszont... brutál. Mikor először hallottam, én is azt hittem, valami fúró vagy más ipari gép. Pedig nem a mi szintünkön van.
Turmix vagy darálós kávéfőző lesz.
Felső szomszédomtól is jön minden reggel ilyen hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!