Van joga a szomszédomnak minden reggel 6 órakor az ablakom alatt túráztatni a kiszuperált chopper motorját 5-10 percig?
Elhiszem, hogy idegesítő...
Ugyanakkor meg akárhol lakik az ember, akármilyen környezetben, tuti, hogy mindig lesz vki vagy vmi, ami zavaró. Ahogy már írta vki, ő meg nem azért csinálja, hogy téged idegesítsen, hanem mert a motort nem akarja kinyírni.
20 fokban is ezt csinálja. A motor pedig nem hétköznapi értelemben hangos, hanem mint írtam kb 80-90 decibel a saját lakásomon belül! Gyakorlatilag ilyen hangos motor nem is létezik szerintem, nyilván csinált vele valamit, hogy ilyen hangos legyen...
Ezek szerint rövid ideig bárki csinálhat olyan zajt, ami túllépi a megengedett zajszintet?
Például, ha nekem ahhoz van kedvem, akkor minden reggel 5-kor felrobbanthatok egy kicsi, ám annál hangosabb bombát, vagy petárdát a kertemben, vagy kilövöldözhetek 1 tár vaktöltényt az udvaromon, amitől a szomszédaim és a környéken mindenki felébred és szívinfarktust kap, ha az csak pár percig tart? Vagy kivihetem a teraszra és felhangosíthatom 5-10 percig a mélynyomó hangfalaimat és 100 decibel erősségen hallgathatok zenét reggel 6-kor? Ha csak 5-10 percig csinálom, akkor szabad?
Szólj hol laksz. Szívesen oda költözök hozzád :D Még le is mennék kicsit túráztatni a gépet nyáron.
Üdv, egy motoros :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!