Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van joga a szomszédomnak...

Van joga a szomszédomnak minden reggel 6 órakor az ablakom alatt túráztatni a kiszuperált chopper motorját 5-10 percig?

Figyelt kérdés
Ez körülbelül 80-90 decibel erősségű hanghatást jelent a lakásomban reggel 6 órakor, a legmélyebb álmomból ver fel minden reggel. Illetve a hálószobámból már kiköltöztem emiatt és a garderob szobában alszom, de így is felébreszt, olyan hangos.
2011. nov. 10. 14:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Láncold le a motort éjszaka. Vastag lánc, erős lakat. Legalább egy órával tovább alhatsz mire leszedi.
2011. nov. 10. 21:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Ma reggel nem csinálta, viszont jött egy traktor helyette:D Kíváncsi leszek holnap reggel mi jön. Tök jó egy csendes kisváros kertes házas övezetében lakni egy kis utcában...
2011. nov. 11. 16:04
 13/18 anonim ***** válasza:

tegnap 21:22

hülye ötlet. azt tuti nem csinálhatod! ő tulajdona, neked ahhoz hozzányúlni sincs jogod. te sem örülnél ha valaki kieszedné a kereket a kocsidból hogy ne tudj vele zajongani, elmenni

2011. nov. 11. 17:18
 14/18 anonim ***** válasza:

A kerék kiszedés rossz hasonlat. Az lopás, vagy rongálás.

A leláncolással nem okoz kárt a tulajdonban, csak megakadályozza a tulajdonost a tulajdona használatában.

A rendőr is ezt csinálja a kerékbilincs használatakor.

A különbség annyi, hogy a rendőrnek joga van hozzá, az ismeretlen elkövetőnek nincs.

2011. nov. 12. 21:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem tanulj meg jól aludni...

Én pl. szoktam hallani a szomszéd kisbabát sírni, a másik szomszéd kutyáit ugatni, reggel fél 5 felé elmegy az első busz, 6-kor nyit a kisbolt... Most akkor a pokolba kéne kívánnom mindegyiket, mert meg merészelték zavarni az édes álmomat? :) Ne viccelj már.

2011. nov. 13. 05:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Jelzés értékkel állíts egy csákányt a motor tankjába valamelyik éjjel.
2011. nov. 13. 13:28
 17/18 anonim ***** válasza:

tegnap 21:59

Ebben igazad van :) de a helyében, ha megtudnám, hogy leláncolta a motoromat a fején verném szét a lakatot az fix. A motoromhoz csak ÉN érhetek más NEM. :D

2011. nov. 13. 16:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha nem mersz szólni neki mi értelme a kérdésednek ?

Most csak azért kiírtad hogy írjuk hogy igazad van ?

Igazad van !

Örülj :)

Egyébként tanulj meg mélyen aludni.

Szerintem alapból feszült vagy ha zavar az ilyesmi.

Én nem ébredek fel ilyesmire ha alszok.

2012. máj. 7. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!