Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Honnan deríthetném ki egy...

Honnan deríthetném ki egy lakástulajdonos elérhetőségét?

Figyelt kérdés

A lépcsőházban az egyik lakásba ritka bunkó paraszt albérlők költöztek, akik egész éjszaka nyomatják a zenét. Elsőként szólni akarok az albérletet kiadó tulajdonosnak, hogy a bérlői bunkó parasztok, fegyelmezze meg őket. Honnan tudhatom meg a tulajdonos valamilyen elérhetőségét?

(Ha ez nem járható, akkor jön a rendőrség.)

Illetve ha valakinek van tapasztalata a primitív bunkó paraszt szomszédok kezelésében, akkor szívesen fogadom a tanácsokat.

#csendháborítás #bunkó szomszéd #Primitív bunkó paraszt #Lekénelőniazilyet
2021. márc. 7. 07:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Sikerült azóta valamit intézned Kérdező?
2021. aug. 10. 19:29
 22/27 anonim ***** válasza:
51%
21: valami tökösebb tulaj meg téged jelent fel zaklatásért, ha az éjszaka közepén hívogatod. Egyszer mindenki emberére talál.
2021. aug. 10. 20:50
 23/27 anonim ***** válasza:
57%
Így igaz. Ez az én reményem mindig. Hogy egyszer mindenki emberére talál. Tőlem jelentgethetett volna, meg az egész tömböt akár, ez amúgy sem zaklatás, másrészt nyugodtan besétálhat a Kapitányságra és elmondhatja, hogy a lakói egész éjjel randaliroznak kb. 10 fő, a kijárási tilalom alatt egész éjjel megállás nélkül járkáltak, csapkodták az ajtót és azt is tegye hozzá, hogy annak előtte kétszer lett a lakóknak és neki is normálisan szólva.
2021. aug. 10. 21:03
 24/27 anonim ***** válasza:
57%

Ja, meg azt is tegye hozzá az ilyen tulaj a kapitányságon, hogy kihangsúlyoztam neki, hogy egyenesen félünk azoktól az alakoktól, akik ide járkálnak.

Tőlem jelengethet bárhol.

2021. aug. 10. 21:06
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, amúgy mire jutottál ?

23 , adtam egy zöld pacsit, nagyon buta vagy, legyen jó napod.

Vagy te is pont ilyen szomszéd vagy, aki mellett nem lehet lakni. :D

2021. aug. 10. 21:15
 26/27 anonim ***** válasza:
21%

Nézd, igazad van morális szempontból, de jog mindig másképp működik. Attól hogy a lakók tegyük fel bűnözők, a tulaj nem lesz bűnrészes. És a tulajhoz jogilag semmi közöd. A hivatalos út az, amit tettetek, hogy hívtátok a rendőrséget. Az hogy előtte szóltál neki, az jófejség volt. Az hogy utána az éj közepén rendőri intézkedés után, azzal már semmit sem érsz el, mivel a rendőrség már eljár. Ha ezt rendszeresen teszed, mondhatja, hogy zaklatod. Híváslista van, felvétel nincs.

Vagy el tudod képzelni, hogy azt mondják neki “magának vannak a suttyó bérlői, nem foglalkozunk az ügyével”?

Ez olyan, mintha ablakosként nem fizetnek ki, bedobod a ki nem fizetett ablakot, simán elkapnak miatta. (A másikat is az adósság miatt, feltéve, hogy pert indítasz) De egy bíróság sem fogja azt mondani, hogy egálban vagytok, és mindeki kussoljon.

2021. aug. 10. 21:19
 27/27 A kérdező kommentje:

Egyszer hívtam a rendőröket még korábban, azóta nincs komolyabb probléma. A régi lakóktól direkt utánakérdeztem, akik mondták, hogy a tulaj már korábban is rakott ki lakókat, akik nem tudtak viselkedni. Gondolom nem akarnak új lakást keresni.

És igen, cickányok.

2021. aug. 11. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!