Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Honnan deríthetném ki egy...

Honnan deríthetném ki egy lakástulajdonos elérhetőségét?

Figyelt kérdés

A lépcsőházban az egyik lakásba ritka bunkó paraszt albérlők költöztek, akik egész éjszaka nyomatják a zenét. Elsőként szólni akarok az albérletet kiadó tulajdonosnak, hogy a bérlői bunkó parasztok, fegyelmezze meg őket. Honnan tudhatom meg a tulajdonos valamilyen elérhetőségét?

(Ha ez nem járható, akkor jön a rendőrség.)

Illetve ha valakinek van tapasztalata a primitív bunkó paraszt szomszédok kezelésében, akkor szívesen fogadom a tanácsokat.

#csendháborítás #bunkó szomszéd #Primitív bunkó paraszt #Lekénelőniazilyet
2021. márc. 7. 07:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
40%
Első körben a lakóknak szólj, ha az hatástalan, második lépésként jöhet a tulaj felkutatása. Az is lehet, hogy fingjuk sincs róla, mennyire kihallatszik a dolog.
2021. márc. 7. 15:19
 12/27 anonim ***** válasza:
15%
én telibeszarnám hogyha az albérlőim hangosak lennének, nem az én dolgom, nem az én bajom.
2021. márc. 7. 19:51
 13/27 A kérdező kommentje:

1) De igen, az albérletet kiadó személynek is felelőssége van, hogy a lakói milyen életvitelt folytatnak. Ha én valami milliárdos lennék, megvenném a lakásod szomszédjában álló ingatlanokat, majd beköltöztetnék mindenhova egy csapat tudjukkiket, akkor bizony nekem is felelősségem lenne benne, mert az ÉN lakásaim.

2) Gyáva? Ez jó... had kérdezzek már valamit, kedves troll. Szerinted, ha valakiknek annyira hiányos a szociális intelligenciája, hogy egész éjszaka nyomatták a zenét és óbégattak, ami az egész épületben hallatszott szinte (mi három emelet különbséggel is hallottuk a hangzavart)... annál majd pont egy szóbeli kérés fog bármit is elérni? Aki ennyire kulturálatlan bunkó, annak hiába szólsz. Nem fogja azt mondani, hogy "jajj bocsánat, nem is tudtuk, akkor mostantól lehalkulunk". Ne élj álomvilágban.

3) Amíg el tudom intézni anonim módon, addig nem szeretném nyíltan. Nehogy pár nappal később "véletlenül" sérülés legyen a kocsimon, vagy az ajtó előtt valami "meglepetés" várjon.

2021. márc. 8. 07:27
 14/27 A kérdező kommentje:

"Ok. Ez nem nyelvészet, hanem a prolik használják így, nem feltételeztem rólad hogy az lennél. De magad adtál róla tanúbizonyságot. Köszönöm :)"

Amúgy nem tudom, te hol élsz, de az én lakóhelyemen a paraszt szót elsősorban a civilizálatlan bunkókra használják általánosan társadalmi státusztól függetlenül.

A Facebook egyébként tele van ilyen kommentálási lehetőségekkel, ahol más nyelvészeti botlásait javíthatod ki. Miért nem inkább ott csinálod? Ott naponta százszámra lenne lehetőséged folytatni az itteni tevékenységedet... Hmmm? Ja hogy ott már névvel és arccal kéne? Hát igen... És akkor én vagyok a gyáva... :)

2021. márc. 8. 07:30
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
most akkor cigányok költöztek be a lakásba? :O
2021. márc. 8. 08:21
 16/27 anonim ***** válasza:
25%

14, nem gyáva vagy hanem kicsit együgyű. Valaki azt írta, hogy gyáva vagy, erre nekem próbálod ezt a labdát visszadobni. :D

Ha pl. megbüntet a rendőr akkor meg belerúgsz a szomszéd macskájába? Ez pont olyan intelligens.

Legalább annyi haszna megvolt a kommentemnek, higy a 13-as hsz.-ban nem parasztoztál. Már megérte.

Ja, szerinted arccal névvel mi következménye van a kommentelésnek? Felkerekedik Lakatos Tarzanka, és felkeres valahol európában? 😆

Vagy mitől kellene félni?

2021. márc. 8. 08:48
 17/27 A kérdező kommentje:

16-os: ez a sehová sem vezető értelmetlen kommentváltás részemről véget ért. Maradjunk az eredeti témánál.

Nem láttam őket még, de a kiáramló hangok alapján eléggé esélyes, hogy azok.

2021. márc. 8. 10:06
 18/27 anonim ***** válasza:
26%

Nem láttad még őket, nem szóltál még nekik, de már vizionálod, hogy majd tönkreteszik a kocsidat. És még ők a primitívek. :D

Hát oké.

2021. márc. 8. 10:12
 19/27 A kérdező kommentje:
Az ember az évek során tapasztal. Elegendő tapasztalat után pedig fel tudja mérni a környezetét és következtetéseket tud levonni.
2021. márc. 8. 14:03
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Hahaha ! Dehogy szarnád te telibe, ha a bérlőid zavarnák a többi lakó nyugalmát ! :D NAGYON el vagy tévedve.

Ugyanezen mentem keresztül. Kétszer szóltam a felettem lakóknak. Hiába. Felhívtam a közös képviselőt , ideadta a tulaj számát. Felhívtam és elmondtam neki, mi a helyzet. Megígérte, hogy beszél velük. De tovább ismétlődött. Mindig idehivtam a rendőrséget , azzal együtt felhívtam a tulajt az éjszaka kellős közepén, hogy a lakásában megint rendőri intézkedésnek kellett történnie , másrészt hadd érezze, milyen, ha az ember hajnali háromkor nem tud aludni, reggel meg mennie kell dolgozni.

Amikor utoljára itt voltak a rendőrök, megmondtam neki, ez volt az utolsó. Most lett elegem és a rendőr amúgy is azt mondta, jegyzőhöz kell fordulni. Felhívtam másnap. Ezt elmondtam a tulajnak, aki azon a héten kilakoltatta a nyomorultakat. Mondjuk itt az egész lakóközösség felszólalt ellenük. De nem szarnád telibe, arra mérget vehetsz. 😂😂

2021. aug. 10. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!