Milyen károm származik abból, ha hagyom, hogy bejelentse magát?
Volt egy korábbi bérlőm, aki tartózkodási helyként bejelentkezett az albérletembe. A mostani bérlőm viszont azt szeretné, hogy állandó lakóhelyként tudná magát ide bejelenteni. A kérdés, hogy nekem ebből származik bármi hátrányom, ha ehhez hozzájárulok? Miután a szerződést felbontottuk, van lehetőségem arra, hogy "kijelentsem" a lakásból?
Köszi a válaszokat.
22,
Én egy ideig visszaküldtem a leveleket, aztán iktattam a kukába, aztán összegyűjtve odabæsztam a postáskisasszonynak a pultra (x. panasz után, gondolom, nem a csaj volt a hunyó, de elegem volt), a fickó kb 70 helyre tartozott, csak felszólítások jöttek, meg számlák
Szóval minden levélre írd rá, hogy ismeretlen címzett, gyűjtsd össze egy kupacba és bæszd be a postára, hogy nem akarsz több levelet - nekem ez bevált, az egyesével “vissza a feladónak” nem - nagy eséllyel a posta ezúttal tényleg vissza is vitte a leveleket, mert nem jött több szar az illetőnek.
(Önkormányzatnál már rég kényszerkijelentve volt, hivatalos levél így nem jött)
Mondjuk, a posta továbbra is leszarta, mert a raiffeisen leveleket továbbra is kihozták, azt úgy oldottam meg, hogy ráírtam, hogy vagy felszólítják az ügyfelüket a valós címet adjon meg, vagy zaklatásért feljelentést teszek, majd kértem a közeli fiókban a fiókvezetőt, és megvártam még elolvassa.
Az Itrum justicia volt az egyetlen, akitől egy levél jött, mert egy telefon megeresztése után 1) elnézést kértek 2) soha nem küldtek többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!