Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Budapesten hányadik kerültbe...

Morekamion kérdése:

Budapesten hányadik kerültbe érdemes költözni?

Figyelt kérdés

Szaisztok

Budapestre szeretnék költözni albérletbe

Kérdésem az lenne melyik kerületben gondolkozzak?

Jelenleg siófokon lakom

Épitő ipari vállalkozó vagyok

KB 4ik éve csak Budapesten kapok munkát, így a döntésünk a következő lett fel költözünk és további munkáimat folytatom helyben!

Nem laktam még Pesten szálláson kívül és hogy fel kölzözéskor mit kell figyelembe venni hányadik kerület lenne a legjobb?

Köszönöm a segítő kész válaszokat

2021. febr. 6. 16:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ az igényektől, és az anyagi keretedtől.
2021. febr. 6. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ha kocsival fogsz járni akkor lényegében mindegy, ha bkv-val akkor metro közelit keress
2021. febr. 6. 16:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát erősen függ attól, hogy mit tudsz megfizetni...

És amit már előttem is írtak, hogy pl. akarsz-e parkolni - mert akkor csak olyan helyet érdemes választani, ahol nem fizetős a parkolás.

2021. febr. 6. 17:02
 4/10 A kérdező kommentje:

Saját autóm van parkoló kellene

Albérlet havi díja maximum 150.000ft rezsivel együtt

2fő lennénk párommal

Fontos lenne hogy kB középen szeretnénk el helyezkedni, deviszont nyugodtadbb környékén

És mindenképp am a napi szükségleteket jelenti kőzelbe legyen ne keljen el. Menni 20kmrt

2021. febr. 6. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ennyiért nem nagyon fogtok találni lakható méretűt, normálisabb környéken,főleg nem parkolóval.Kettőtökre a 200-250 reálisabb lenne, rezsivel együtt.
2021. febr. 6. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
XI. Kerület kelenföldi részét nézd meg. Ott nem fizetős a parkolás és metróval 10p alatt a belvárosban vagy.
2021. febr. 6. 20:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom lennének szerszámaid stb, ha már építőipari vállalkozó vagy. Egy családi házat kéne bérelnetek szerintem
2021. febr. 7. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Tehát ilyen 95.000 - 110.000 forint + rezsi amit ki tudtok fizetni. Ebből lehet találni 28 nm - 40 nm-eset, de persze régebbi építésűt, panelt.

IV , V , VI , VII, IX , XIII érdemes

2021. febr. 11. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
31%
utolsó, ezekben a kerületekben ennyiért maximum 25nm-es van
2021. febr. 11. 19:50
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha szabadna, engem inkább a szálláson lakás körülményei érdekelnének, mert nekem az lehetne egy lehetőség egy ideig.

Ha nem baj, írnál arról valamit?

2021. márc. 7. 04:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!