Budapesten hányadik kerültbe érdemes költözni?
Szaisztok
Budapestre szeretnék költözni albérletbe
Kérdésem az lenne melyik kerületben gondolkozzak?
Jelenleg siófokon lakom
Épitő ipari vállalkozó vagyok
KB 4ik éve csak Budapesten kapok munkát, így a döntésünk a következő lett fel költözünk és további munkáimat folytatom helyben!
Nem laktam még Pesten szálláson kívül és hogy fel kölzözéskor mit kell figyelembe venni hányadik kerület lenne a legjobb?
Köszönöm a segítő kész válaszokat
Hát erősen függ attól, hogy mit tudsz megfizetni...
És amit már előttem is írtak, hogy pl. akarsz-e parkolni - mert akkor csak olyan helyet érdemes választani, ahol nem fizetős a parkolás.
Saját autóm van parkoló kellene
Albérlet havi díja maximum 150.000ft rezsivel együtt
2fő lennénk párommal
Fontos lenne hogy kB középen szeretnénk el helyezkedni, deviszont nyugodtadbb környékén
És mindenképp am a napi szükségleteket jelenti kőzelbe legyen ne keljen el. Menni 20kmrt
Tehát ilyen 95.000 - 110.000 forint + rezsi amit ki tudtok fizetni. Ebből lehet találni 28 nm - 40 nm-eset, de persze régebbi építésűt, panelt.
IV , V , VI , VII, IX , XIII érdemes
Ha szabadna, engem inkább a szálláson lakás körülményei érdekelnének, mert nekem az lehetne egy lehetőség egy ideig.
Ha nem baj, írnál arról valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!