Hol érdemes Budapesten élni? Hanyadik kerületben?
Most költözünk fel a barátommal és még a kerületet nem tudtuk eldönteni.Segítenétek?
Milyen amúgy ott élni??
attól függ, mit szeretnél. nyugodt környéket, családi házzal? parkos területeket? lakótelepet? vagy non-stopokat, plázákat magad köré???
ez kerületenként változó.
ha a tömegközlekedés fontos, hogy hamar és könnyen odaérj bárhova, akkor mindenképp a belváros. a hídak tájékán.5,6,7,8, esetleg 9, 13 ker. de a 7,8,9,13-nak csak a széle, a belvároshoz közel. szerintem.
hol fogtok dolgozni? vagy tanultok? ahhoz is érdemesebb közeli helyet választani. akkor megúszod a havi tizes bérletet.
11! mindenhez közel van, mégis nyugis, sok a zöld terület.
persze csak ha bírod a panelt. mert elég sok van errefelé.
a pesti oldal nekem nagyon idegen, nem szívesen élnék ott. marha nagy zaj, sok csöves, még több etnikum.
itt meg van pár nyugger, meg egyetemista. :)
Sztem is a 11. ker a legjobb.Átszállás nélkül a központban vagy villamossal.Viszonylag tiszta, és élhető.
Ha már választani kell mindenképp a Budát válaszd!
uhh. hát nekem az a kerület meg környék eléggé világvége hangulatú...
még mindig a 11.nél teszem le a voksomat. itt a legjobb a közlekedés, nem olyan drágák a pecók, de mégis budán vagy.
no fucking way, hogy én pestre költözzek valaha is.
ha csöves lennék, akkor is csak budán laknék! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!