Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol érdemes Budapesten élni?...

Hol érdemes Budapesten élni? Hanyadik kerületben?

Figyelt kérdés

Most költözünk fel a barátommal és még a kerületet nem tudtuk eldönteni.Segítenétek?

Milyen amúgy ott élni??

2010. jún. 3. 19:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Meg lehet szokni szerintem, bár elsőre nem egy leányállom, koszos meg minden. Legalábbis nekem ilyen volt. 7. + 9. kerületekben voltam.
2010. jún. 3. 19:48
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
1. 2. kerület ezek a legjobbak.
2010. jún. 3. 19:50
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

attól függ, mit szeretnél. nyugodt környéket, családi házzal? parkos területeket? lakótelepet? vagy non-stopokat, plázákat magad köré???

ez kerületenként változó.

2010. jún. 3. 19:56
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Inkább a budai oldalon vennék lakást.. :)
2010. jún. 3. 20:00
 5/13 anonim ***** válasza:

ha a tömegközlekedés fontos, hogy hamar és könnyen odaérj bárhova, akkor mindenképp a belváros. a hídak tájékán.5,6,7,8, esetleg 9, 13 ker. de a 7,8,9,13-nak csak a széle, a belvároshoz közel. szerintem.

hol fogtok dolgozni? vagy tanultok? ahhoz is érdemesebb közeli helyet választani. akkor megúszod a havi tizes bérletet.

2010. jún. 3. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:

11! mindenhez közel van, mégis nyugis, sok a zöld terület.

persze csak ha bírod a panelt. mert elég sok van errefelé.

a pesti oldal nekem nagyon idegen, nem szívesen élnék ott. marha nagy zaj, sok csöves, még több etnikum.

itt meg van pár nyugger, meg egyetemista. :)

2010. jún. 4. 09:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Most úgy néz ki,hogy a 14.kerület .Arról mik a vélemények???
2010. jún. 4. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:
73%

Sztem is a 11. ker a legjobb.Átszállás nélkül a központban vagy villamossal.Viszonylag tiszta, és élhető.

Ha már választani kell mindenképp a Budát válaszd!

2010. jún. 5. 18:54
 9/13 Dorian Gray válasza:
én is a 11re szavaznék, életem első fél évét még a 2.-ban töltöttem de azóta 27et itt:) Nyugis közel a belváros busszal is villamossal is -20 perc- , és mégse olyan koszos hangos...
2010. jún. 7. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:

uhh. hát nekem az a kerület meg környék eléggé világvége hangulatú...

még mindig a 11.nél teszem le a voksomat. itt a legjobb a közlekedés, nem olyan drágák a pecók, de mégis budán vagy.

no fucking way, hogy én pestre költözzek valaha is.

ha csöves lennék, akkor is csak budán laknék! :)

2010. jún. 8. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!