Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Buktam a kauciót?

Buktam a kauciót?

Figyelt kérdés

Albérleti szerződés!

sehol nincs leírva hogy nem jár vissza a kaució,de az sem hogy visszajár.

Szóban azt mondta egy hónapot lelakhatunk,de csak a 11.hónapban,egy meg a költözés utáni állapotokra kell pl festés.

Ilyenkor tudok valamit tenni?

Elbukom a kauciót?

Tehát ha 2021 áprilisig van szerződésem,márciusban csak lelakhatom azt a hónapot,egyet buktam a munkálatok miatt.

Ez így van?

A szerződésben annyi szerepel,hogy ha idő előtt elhagyom mint letelne az egy év,akkor nem kapom vissza a kauciót.

2021. febr. 3. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt írtad alá??? Akkor így! Te tudod mit írtál alá! Amúgy még ott van a fennmaradó rezsi is ez is lejön a fennmaradó egy hó kaucióból. Nem mindenki terheli a festést a bérlőre, de ha te ezt írtad alá, akkor a te pénzedből festenek ki!
2021. febr. 3. 19:00
 2/2 anonim ***** válasza:

hát ez így kurvára nem szabályos, simán támadható a szerződés és így az semmissé válna. kérdés, hogy megéri-e a hercehurcát.

az utolsó hónapra ne fizess lakbért + kiköltözéskor rezsit se, közös költséget se, így legalább nem teljes havi kauciót buksz csak mondjuk fél-háromnegyed havit. :/ fogd fel tanulópénznek. máskor ne írj alá ilyesmit. a kaució visszajár, ha nincs tartozásod vagy szándékos kár okozásod.

2021. febr. 3. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!