Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mi a véleményetek a Mester...

Mi a véleményetek a Mester utcáról (IX ker.)?

Figyelt kérdés
leszámítva hogy történy ott egy késelés, ami remélem egyszeri eset. Milyen a közbiztonsag vagy alapjáraton laknátok-e ott?

2021. jan. 23. 13:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én a mester utca lurdy felőli részén lakok már 6 éve. Gyakran járok az 51-es villamossal és nagyon sok fura alak van rajta, de még soha nem ért atrocitás. Koppány utca után viszont nappal is "beindul az élet", láttam már olyat hogy egy alkoholista hajléktalant kidobtak a villamosról utasok, mivel kiabált és elviselhetetlen volt. Utaztam már este utolsó járatokkal Ferenc körútról, lényegében egyedül voltam a villamosvezetővel, de ezek a járatok leginkább Ferencváros vasútállomásig megy, a nagyon zűrős emberek viszont Dél-Pest fele mennek vele. 24 éves fiú vagyok, de nem vagyok kigyúrva és semmi, szóval nem hinném, hogy emiatt "úsztam" volna meg. Nem a világ legjobb helye, de fokozatosan cserélődik ki a lakosság és elég jó a közlekedés. Szerintem jó albikat is ki lehet fogni, én is leginkább emiatt vagyok itt.
2021. jan. 30. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!