főleg hogy orvosi egyetemista picit hezitáltam hogy nem magyar de kedves fiúnak tűnt tolmácsot hozott.és gondoltam aki orvosi egyetemre jar az igényes és nem buta. de ez azt sem érti miért baj az ha a porszívót a teraszon tárolja ahova beesik az eső . de ha majd tönkremegy és levonom a kauciójából az biztos nem fog tetszeni neki.
a másik van egy külön teraszpapucsa csak a teraszra azt hinne az ember milyen tiszta aztán meg a boltba lemegy a bennti papucsába ki érti a logikát
Én a lentebb linkelt kérdésnél írtam le pár tapasztalatot és miértet. (Hosszúak, ezért nem másolom be ide)
Tény, én azért eléggé előszűrtem a jelentkezőket, de még ma is a bérlőim.
Én 5 lakásból 3-at távol-keletinek adok ki. 1 vietnámi család, 1 kínai lány, 1 japán hölgy a bérlőim azokban a lakásokban.
#16, #20, #23, #24, #26 válaszok az enyémek a linkelt kérdésben
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__10342462-x-..
Mondd el neki Kérdező, hogy a tisztaság alapfeltétel, ezért is nem lett külön belefoglalva a szerződésbe, mert természetes dolog, ahogy levegőt is veszünk.
Ha ő ezt nem képes betartani, akkor felveszel az ő kontójára egy takarítónőt, aki hetente 1x rendbe teszi a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!